marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Edge of Tomorrow: Tom Cruise, fortat sa moara si sa invie la infinit pentru a impiedica o invazie extraterestra in super productia science-fiction

Primul trailer pentru Edge of Tomorrow s-a lansat. Tom Cruise si Emily Blunt sunt protagonistii unui film science-fiction spectaculos, care ii va bucura pe cinefili.

Trailer pentru Edge of Tomorrow: Tom Cruise, fortat sa moara si sa invie la infinit pentru a impiedica o invazie extraterestra in super productia science-fiction

Bazat pe romanul "All You Need Is Kill", al lui Hiroshi Sakurazaka, Edge of Tomorrow il aduce pe Tom Cruise in rol principal, alaturi de frumoasa britanica Emily Blunt.

Povestea din Edge of Tomorrow este plasata intr-un viitor apropiat, dupa ce Pamantul a fost atacat de o rasa extraterestra numita Mimic, lasand in ruine orase intregi si milioane de oameni au devenit victime. Armatele tuturor tarilor din lume isi unesc fortele pentru a incerca o ultima lupta impotriva extraterestrilor.
 

 

Colonelul Bill Cage (Tom Cruise) nu a fost prezent in nici o lupta,  pana acum, cand este trimis in mijlocul conflictului. Cage este ucis in doar cateva minute, dupa ce omoara un extraterestru inspaimantator. Insa, barbatul se trezeste in mod miraculos la inceputul aceleiasi zile si este fortat sa se lupte si sa moara la infinit...dupa ce contactul fizic cu extraterestii l-a trimis intr-o bucla temporala. Insa, la fiecare revenire in timp, Cage devine tot mai puternic, destept si capabil sa infrunte armata extraterestrilor. Pentru Cage si Rita (Emily Blunt), un ofiter in Fortele Speciale, fiecare batalie repetata devine o oportunitate pentru a gasi o modalitate de a anihila invazia extraterestra si a salva Pamantul.

 

 

 

 

Doug Liman a mai regizat  productii ca Jumper, Mr. and Mrs. Smith, The Bourne Identity sau Swingers. Scenariul este semnat de Dante Harper si Alex Kurtzman, cel din urma fiind cunoscut pentru scenariile filmelor Cowboys & Aliens, Transformers, Mission Impossible III, The Island si seriale ca Alias sau Fringe.

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies