marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Elysium: Matt Damon declanseaza razboiul pentru a ajunge in cel mai bine pazit loc din Univers, intr-un science-fiction violent regizat de omul care a creat District 9 

Unul dintre cele mai asteptate filme SF ale anului si-a lansat primul trailer. Elysium, regizat de omul care a facut si District 9, se anunta a fi printre cele mai bune filme de acest gen ale anului.

Trailer pentru Elysium: Matt Damon declanseaza razboiul pentru a ajunge in cel mai bine pazit loc din Univers, intr-un science-fiction violent regizat de omul care a creat District 9

 

"Te vor vana pana la capataul Pamantului" este amenintat Matt Damon in primul trailer pentru Elysium. Matt Damon si Jodie Foster ne arata lumea luxurioasa de pe Elysium si lumea dezolanta de pe Pamant, intr-un viitor apocaliptic in care planeta e cel mai sumrbu loc din Univers.

 

Elysium se anunta un film mai mult decat interesant. Numit de Neill Blomkamp un science-fiction original si foarte violent, actiunea filmului este plasata intr-un viitor futurist, in 2159, in care exista doua clase sociale: cei foarte bogati, care locuiesc pe o statie spatiala imaculata si construita de mana omului denumita Elysium, in timp ce restul oamenilor, care traiesc pe o planeta Pamant suprapopulata si in ruina.

 

Matt Damon urmeaza sa-l joace pe Max, un barbat aflat pe moarte, care accepta o misiune periculoasa, incercand sa ajunge pe Elysium si sa gaseasca un leac pentru boala sa. Wagner Moura (Elite Squad 2) joaca rolul lui Spider, un barbat din comunitatea underground iubit de comunitatea sa, dar care este implicat in traficul cu oameni. Jodie Foster o va juca pe Rhodes,  secretar in guvern, lipsita de scrupule, care face tot posibilul sa tina in frau legile anti-imigrare si sa asigure un trai luxos pe Elysium.

 


.

 

Cei de la Huffington Post au avut ocazia sa vada mai multe imagini din film si au aflat cateva dintre secretele filmului regizat de Neill Blomkamp. Acestia au fost incantati de ce au vazut si numesc Elysium un film foarte bun.

 

Ce este Elysium? Elysium este o statie spatiala giganta care orbiteaza in jurul Pamantului, care asigura o viata luxoasa pentru cei care traiesc pe ea. Cei saraci au fost lasat pe Pamant, unde traieste si Max (Matt Damon). Acesta isi doreste cu orice pret sa ajunga pe Elysium pentru a gasi un tratament pentru boala sa. Cand oamenii incearca sa fuga spre Elysium, guvernatorul  statiei Elysium  ii va elimina fara mila pe cei saraci, considerand ca Elysium este un loc doar pentru cei bogati.

 

 

Robotii politisit sunt unul dintre punctele atractive ale trailerului. Matt Damon va fi nevoit sa se lupte cu o armata intreaga de roboti, daca vrea sa ajunga pe Elysium.

 

De ce este Matt Damon chel si ce boala are? Max, interpretat de Damon, lucreaza in domeniul industrial. Insa, intr-un moment de neatentie, acesta este prins intr-o camera, unde este expus intens la radiatii. Drept urmare, Max mai are doar 5 zile la dispozitie sa gaseasca un leac, care se gasesete pe Elysium, insa nu primeste aprobarea de a ajunge pe statia orbitala.  Insa Max va deveni un adevarat razboinic dupa ce i se construieste o armura atasata direct de oase, devenind la fel de puternic ca un robot.


Elysium ajunge si in Romania pe 16 august 2013.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies