marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru "Joy": Jennifer Lawrence aduce povestea incredibila a unei mame singure devenita una dintre cele mai de succes femei din SUA

S-a lansat primul trailer pentru filmul "Joy", o noua colaboare a echipei Jennifer Lawrence, Bradley Cooper si regizorul David O.Russell.

Trailer pentru Joy : Jennifer Lawrence aduce povestea incredibila a unei mame singure devenita una dintre cele mai de succes femei din SUA

Dupa succese ca "American Sniper" sau "Silver Linings Playbook", urmeaza un alt hit, "Joy", asa cum arata noul trailer, recent lansat.


Filmul prezinta povestea lui Joy Mangeno (Jennifer Lawrence), o mama singura care devina una dintre cele mai de succes femei din Statele Unite datorita inventiilor sale.  Printre altele, ea este cea care a adus mopul in vietile a milioane de casnice. Azi, este unul dintre obiectele indispensabile din casa oricarui om.


"Joy" este a treia colaborare dintre Jennifer Lawrence, Bradley Cooper si regizorul David O. Russell, un trio formidabil in ultimii ani la Hollywood. Lawrence a fost recompensata cu Oscarul pentru rolul din Silver Linings Playbook.
 

"Actiunea este plasata in anii '80 si '90, dar voi avea o abordare muzicala diferita fata de tot ce am facut pana acum. Imi doresc sa fac un film surprinzator, atat pentru mine cat si pentru Jennifer." a spus anul trecut regizorul David O. Russell. Filmul a fost deja etichetat de catre cinefili drept un potential in sezonul urmator la Oscaruri. "Joy" va fi lansat in SUA pe 25 decembrie.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies