marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prima imagine cu Kate Winslet si Josh Brolin in Labor Day, film care ii poate aduce o noua nominalizare la Oscar actritei britanice

Kate Winslet si Josh Brolin apar in prima imagine din Labor Day, un film pe care criticii il asteapta cu interes si il dau ca favorit cu multe nominalizari la Oscar in 2014.

Prima imagine cu Kate Winslet si Josh Brolin in Labor Day, film care ii poate aduce o noua nominalizare la Oscar actritei britanice

 

 

Jason Reitman (“Up In The Air”, “Juno”, “ Thank You For Smoking ”) a scris si regizat o drama ce se petrece in SUA, la inceputul anilor ’80. Filmul e o ecranizare a romanului “Labor Day”, scris de Joyce Mayner, autoare celebra pentru faptul ca a avut in adolescenta o relatie cu scriitorul J.D. Salinger .

 

Kate Winslet este Adele, o fosta dansatoare divortata, fragila din punct de vedere emotional si cu inima franta, care il creste singura pe fiul ei Henry in localitatea Holton Mills din New Hampshire si este foarte rar induplecata de baiatul ei in varsta de 13 ani sa iasa din casa. Existenta Adelei se schimba radical atunci cand  de baiat se apropie  un vagabond cu o rana sangeranda. Barbatul care sangereaza are nevoie de ajutor. El nu pune o intrebare, ci afirma acest lucru. Astfel acesta  ii cere ajutor si adapost.

 

 

Daca il ajuta sau chiar ei sunt ostatici, este o intrebare chiar si pentru acestia. Personajul lui Brolin, Frank Chambers, da semne de afectiune fata de  mama si fiul ei speriat, dar nenumaratele reportaje de la TV il descriu ca fiind periculos si nu se stie exact cum a ajuns initial in inchisoare.

 


In aceasta prima imagine din film, o simpla ciocanitura in usa, duce nervii tuturor la capatul rabdarii. "Este o prima amintire despre pericolul ce se afla in casa",  spune regizorul Jason Reitman, cel care ascris si scenariul dupa romanul lui Joyce Maynard din 2009.  “Prima data cand am citit cartea, mi-am imaginat acest moment, acest cadru, felul in care el o imbratiseaza pe ea, cu baietelul care se afla si el pe fundal”, a afirmat regizorul. 


Reitman este cunoscut pentru filme ca “Thank You For Smoking”, “Juno”,  “Up in the Air”, si “Young Adult”, dar acesta este un film diferit de precedentele. “ Nu exista cinism in acest film si nici pic de ironie”, sustine el.  “Acesta este dramatic, romantic si are si momente din genul thriller- toate aceste lucruri sunt noi pentru mine. Ma simt ca si cand as fi realizat, din nou, primul meu film.”


“Labor Day” va fi lansat in cinematografele din SUA pe 25 decembrie.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies