marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Machete Kills: Sofia Vergara, frumoasa si letala, Mel Gibson este un bad boy, iar Charlie Sheen este presedintele Americii

Fanii lui Machete au de ce sa se bucure, dupa ce a fost lansat primul trailer pentru Machete Kills, continuarea comediei de actiune din 2010. Noul film  este plin ochi de staruri de la Sofia Vergara, Amber Heard, Danny Trejo si pana la Mel Gibson sau Charlie Sheen.

Trailer pentru Machete Kills: Sofia Vergara, frumoasa si letala, Mel Gibson este un bad boy, iar Charlie Sheen este presedintele Americii

 

 

Barbatii se vor delecta cu primul trailer pentru Machete Kills: Sofia Vergara are o aparitie de senzatia si trage gloante din sutien, Amber Heard il seduce pe Danny Trejo, iar actiunea se incinge la cote maxime.

 

Actrita din Modern Family, Sofia Vergara, a atras atentia tuturor: aceasta joaca rolul lui Madame Desdemona, o patroana de bordel ale carei prostituate ascund informatii pretioas, si pare a fi pe urmele dusmanului sau Danny Trejo. Vedeta s-a alaturat unei distributii impresionante formate din nume grele ca Amber Heard, Mel Gibson, Zoe Saldana, Damian Bichir, Jessica Alba, Michelle Rodriguez si Danny Trejo in Machete Kills, regizat de Robert Rodriguez (Planet Terror, Sin City, From Dusk Till Dawn).

 

 

 

 

Charlie Sheen apare si el, intr-un rol inedit: este presedintele Statelor Unite ale Americii, care i-l trimite intr-o misiune periculoasa pe Machete. Actorul apare pe generic cu numele sau real, Carlos Estevez si este pentru prima data cand foloseste numele sau real intr-un proiect cinematografic. O aparitie cameo are si Lady Gaga, iar un rol mic va vea

 

 

Hollywood Reporter noteaza ca Machete a fost gandit ca o trilogie de catre regizor, insa ramane de vazut daca va fi si o a treia parte. Primul film, lansat in 2010, a facut doar 25 de milioane de dolari, adica deloc o suma incantatoare.

 

 

 

Machete (Danny Trejo) celebrul mexican caruia ii stiu toti de frica se intoarce in 2013 din nou pe marile ecrane. Jessica Alba si Michelle Rodriguez isi vor relua rolurile in Machete Kills iar alaturi de ele mai ajung Sofia Vergara, Amber Heard si Mel Gibson. De data aceasta Machete e recrutat de catre guvern si trimis intr-o misiune extrem de periculoasa: el trebuie sa distruga niste psihopati excentrici si foarte bogati care vor sa raspandeasca razboiul pe pamant prin intermediul unei arme mortale. Distributia este formata de nume grele ca Amber Heard, Sofía Vergara, Mel Gibson, Damian Bichir, Jessica Alba, Michelle Rodriguez, Danny Trejo si Charlie Sheen.


Machete Kills
se va lansa in cinematografele din SUA pe 13 septembrie 2013.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies