marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Paranoia: Gary Oldman si Harrison Ford il santajeaza pe Liam Hemsworth intr-un thriller captivant

Doi actori legendari, Harrison Ford si Gary Oldman aduc infruntarea titanillor intr-un thriller exploziv. Primul trailer pentru Paranoia, in care joaca si Liam Hemsworth, promite un film captivant si cu interpretari intense.

Trailer pentru Paranoia: Gary Oldman si Harrison Ford il santajeaza pe Liam Hemsworth intr-un thriller captivant

 

Paranoia marcheaza a doua colaborare dintre Harrison Ford si Gary Oldman, dupa 15 ani: in 1997 cei doi realizau celebra scena din avion in "Air Force One", in care Ford juca rolul presedintelor Statelor Unite si avea spumoasa replica "Get off my plane". Ford (70 de ani) si Oldman (54 de ani) isi continua carierele la fel de activ dupa zeci de ani de cand se afla in industria filmului.

 

Paranoia este un thriller regizat de Robert Luketi, adaptat dupa romanul scris de Joseph Finder. Pana in acest moment, distributia este una de vis formata din nume ca Liam Hemsworth, Harrison Ford, Gary Oldman, Josh Holloway dar si Amber Heard.

 

 

 

Adam Cassidy (Liam Hemsworth) este un tanar care aspira catre o cariera tot mai inalta intr-o companie mare de telecomunicatii, Wyatt Corporation. Insa, dupa o greseala majora, acesta ajunge sa fie santajat de temutul presedinte al companiei, Nicholas Wyatt (Gary Oldman). Wyatt il va obliga pe Adam sa lucreze pentru o organizatie rivala, condusa de fostul mentor al lui Wyatt, Jock Goddard (Harrison Ford) si sa fie spion in favoarea Wyatt Corporation. In timp ce descopera o viata luxoasa, plina de avantaje si de stralucire, Adam trebuie sa se lupta sa scape cu viata dintr-un santaj periculos. Lucrurile se complica si mai mult dupa ce incepe o relatie pasionala cu Emma (Amber Heard) fiica lui Harrison Ford in film. Cei doi acotri au parte de scene fierbinti in primul trailer.

 

 

 

 

Actorul din Star Wars si Indiana Jones  pare mai energic ca niciodata si are in proiect patru filme, printre care  si Ender's Game, un SF dupa unul dintre cele mai iubite romane science-fiction, care se va lansa spre sfarsitul anului. Gary Oldman are si el o agenda incarcata pentru urmatorul an: pe langa thrillerul Paranoia, si RoboCop, noua versiune a celebrului film din 1987. In 2015, Gary Oldman poate fi vazut in noul film din seria Planeta Maimutelor.

 

Paranoia va fi produs de Reliance Entertainment si distribuit de Relatively si urmeaza sa intre in cinematografele din SUA pe 16 august. In Romania, filmul ajunge in cinema incepand cu 20 septembrie.

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies