marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Transformers 4: unul dintre cei mai populari actori din China va juca in urmatorul film din seria creata de Michael Bay

Han Geng, care a avut cea mai recenta aparitie in blockbuster-ul So Young, a devenit cel de-al doilea star chinez, dupa Li Bigbing, care se alatura francizei lui Michael Bay.

Transformers 4: unul dintre cei mai populari actori din China va juca in urmatorul film din seria creata de Michael Bay

Han Geng, unul dintre cei mai cunoscuti idoli pop din China, se va alatura distributiei din Transformers 4, potrivit unui comunicat publicat pe portarul on-line al co-producatorului filmului din China. 

 

 

Anuntul a fost confirmat si prin mesajul postat chiar de Michael Bay, mesaj in care regizorul il descrie pe Han drept "unul dintre cele mai mare staruri din Asia in lumea muzicii, a televiziunii si a filmelor, care a devenit si unul dintre cei mai influenti oameni din showbiz-ul chinez".

 

 

"Acum va fi cunoscut si pentru rolul din Transformers 4. Bine ai venit Han Geng in distributia francizei", a scris Bay. Intr-un mesaj postat pe unul dintre conturile sale de socializare, Han le-a multumit lui Bay, dar si producatorilor de la Paramount Pictures, Jiaflix Entreprises si China Movie channel, marturisind ca fimul "este un vis al copilariei devenit realitate".

 

 

Pentru Han Geng prezenta in Transformers 4 reprezinta o sansa unica pentru a patrunde in lumea cinematografiei de peste Ocean, la Hollywood. Chinezul, care are peste 35 de milioane de fani pe conturile de socializare, este un megastar atat in tara natala, cat si in Coreea de Sud, ultimul film in care a jucat, So Young, avand incasari de aproape 120 de milioane de dolari.

 

 

 

 

Han este al doilea star chinez care se alatura distributiei Transformers 4, dupa Li Bingbing. Pentru rolul lui Han au existat peste 70.000 de cereri de aplicare, printre acestia numarandu-se si nume precum Peter Ho si Wang Dongcheng. Filmarile pentru Transformers 4 au inceput luna trecut, urmand ca acestea sa ajunga si in China in toamna. 

 

 

Regizorul pastreaza aura de mister asupra actiunii din noul sau film, insa a declarat ca "va fi o cursa desprinsa din Iad", deci amatorii de efecte speciale, explozii si curse cu masini super tehnologizate pot sta linistiti, pentru ca vor avea de toate de vazut in Transformers 4. Filmul inca nu are un titlu oficial, dar actiunea va avea loc la 4 ani dupa evenimentele din Transformers: Dark of the Moon

 

 

Productia care ii va readuce in prim plan pe Mark Wahlberg, Jack Reynor, Sophia Myles si Stanley Tucci va fi lansata in 27 iunie 2014.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies