marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Trebuie sa mori in fiecare zi": Tom Cruise infrunta Apocalipsa in noul trailer pentru Edge of Tomorrow, un science-fiction spectaculos

Warner Bros. si Village Roadshow au lansat un nou trailer pentru filmul Edge of Tomorrow, regizat de Doug Liman (Mr. and Mrs. Smith).

Trebuie sa mori in fiecare zi : Tom Cruise infrunta Apocalipsa in noul trailer pentru Edge of Tomorrow, un science-fiction spectaculos

Tom Cruise joaca rolul unui ofiter militar care este ucis brusc in cadrul unei misiuni periculoase. Se trezeste si este fortat sa retraiasca ziua de fiecare data pentru a impiedica o invazie extraterestra, dar are posibilitatea de a deveni astfel un soldat mai bun si poate chiar sa gaseasca un mod prin care sa isi schimbe destinul gratie ajutorului primit de la un ofiter apropiat, rol interpretat de Emily Blunt.


Tom Cruise a fost pentru mult timp considerat unulo dintre cei mai buni actori de actiune din vremurile noastre, chiar daca de cele mai multe ori, viata sa personala ii umbreste realizarile profesionale.  Starul din Misiune imposibila revine pe marile ecrane cu un blockbuster ce ii va reasigura pozitia de top.
 

 

 


In recentul trailer al filmului sci-fi Edge of Tomorrow, actorul in varsta de 51 de ani joaca alaturi de Emily Blunt, intr-o poveste ce surprinde modul in care un soldat este prins in timp si nevoie sa isi retraiasca in mod constant moartea. Protagonistul se lupta astfel sa gaseasca o solutie pentru a-si imbunatati calitatile si pentru a evada astfel din acest cerc vicios.

 

 

Productia regizorului Doug Liman se bucura de un buget impresionant si este o adaptare a romanului japonez All You Need Is Kill, de Hiroshi Sakurazaka. Filmul cuprinde numeroase efecte speciale ce ii dau un caracter surprinzator.


Oferind declaratii pentru publicatia Entertainment Weekly, actrita Emily Blunt a recunoscut faptul ca filmul i-a oferit cel mai dificil si totodata, cel mai provocator rol din cariera ei de pana acum. Aceasta a recunoscut faptul ca Tom Cruise a avertizat-o ca va fi o experienta solicitanta si cu adevarat nebuneasca, motiv pentru care a stiut oarecum in ce se baga.

 

Jeremy Piven si Bill Paxton sunt alte nume care joaca in aceasta productie ce va fi lansata in format 2D, 3D si IMAX 3D in luna iulie.

 

 

 


Galerie foto


Modifică setările cookies