marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tudor Giurgiu a primit recunoașterea Casei Regale

Numele regizorului român s-a aflat pe lista celor onorați săptămâna aceasta de Familia Regală română la Seara Curajului Civic.

Tudor Giurgiu a primit recunoașterea Casei Regale
Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală Principele Radu au găzduit marți seara, în Sufrageria de Stat de la Palatul Regal, o seară dedicată Curajului Civic, eveniment la care a participat şi Alteța Sa Regală Principesa Sofia
 
Seara a fost dedicată acelor persoane care au demonstrat curaj civic prin desăvârșirea meseriei pe care o practică. Evenimentul a fost dedicat recunoașterii onorifice a unor junalişti curajoşi, dar şi a unor organizații-lider din România și din Republica Moldova, care generează respectul societății prin implicarea lor neobosită în binele comunității.


 
Printre cei invitați să-și ridice diploma onorifică s-a aflat Tudor Giurgiu, care s-a alăturat elitei ale cărei eforturi au fost recunoscute de Casa Regală.
 
Membru al Academiei Europene de Film, fondator al Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF), inițiator al Premiilor GOPO și membru în juriul multor festivaluri internaționale de film, precum al Premiilor Emmy în 2012, premiat ca regizor de filme de scurt sau lung metraj la numeroase festivaluri internaționale, a promovat prin toate creațiile sale înalte valori, cu înalt civism. Cel mai recent film al său, „Libertate”, recent lansat, este inspirat din evenimente reale petrecute la Sibiu în decembrie 1989.


La eveniment au participat personalități precum Camelia Șucu, scriitorul Andrei Pleșu, ambasadoarea Simona Miculescu, Bianca Brad și jurnaliștii Paula Herlo, Rareș Năstase, Alex Dima, Cristian Leonte și Cosmin Savu (echipa „România, te iubesc”, Pro TV).



 


FOTO: Instagram, Daniel Angelescu/Casa Majestății Sale

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies