marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ultima șansă a lui Harvey, o poveste romantică cu Dustin Hoffman și Emma Thompson

Când un american, care pare că a pierdut totul, întâlnește o englezoaică, a cărei viață pare irosită și fadă, viața li se schimbă complet în culorile dragostei.

Ultima șansă a lui Harvey, o poveste romantică cu Dustin Hoffman și Emma Thompson
New York-ul se dovedește a fi un mediu mult prea dur pentru compozitorul Harvey Shine (Dustin Hoffman), care este pe punctul de a-si pierde slujba de realizator de fundaluri muzicale pentru reclame publicitare. Și, pentru că fiica lui, Susan, se căsătorește la Londra, zborul peste Ocean pare a fi exact evadarea de care ar avea nevoie pentru puțină inspirație.

Numai că la Londra lucrurile nu se petrec așa cum s-ar aștepta și, cum ca propria fiica l-a ales pe tatăl ei vitreg să o conduca la altar, Harvey pleacă devasta de la nuntă, chiar înainte de recepție. Ajuns la aeroport, el pierde atât avionul, cât și șansa de a-și convinge șeful că-și poate face bine treaba, iar acesta îl concediază prin telefon.



Rămas fără slujbă și fără un orizont clar și prietenos, ajunge la barul aeroportului, unde o cunoaște pe Kate Walker (Emma Thompson), cumva într-o stare la fel de deprimantă ca a lui. Cu o slujbă plictisitoare și o relație toxică cu mama sa, Kate îi destăinuie toate neîmplinirile sale și așa ajung împreună să-și descopere laturile cele mai atractive.
Dar cât de puternic se poate suda o relație cu cineva pe care l-ai cunoscut în trecere prin aeroport?

 

Filmul „Ultima șansă a lui Harvey”/„Last Chance Harvey” (2008) este difuzat la Pro Cinema duminică seara de la ora 20:30 și, în reluare, de la ora 00:45.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies