marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ultra sexy! Filmul Magic Mike s Last Dance, cu Channing Tatum, se va încheia cu un regal de dans de 30 de minute

Cel de-al treilea film despre viața dansatorilor privați promite să fie și cel mai spectaculos.

Ultra sexy! Filmul Magic Mike s Last Dance, cu Channing Tatum, se va încheia cu un regal de dans de 30 de minute
Steven Soderbergh a promis că, la revenirea sa ca regizor al filmului "Ultimul dans al lui Magic Mike", va face totul pentru a se încheia cu o secvență de dans în forță care depășește o jumătate de oră. Asta înseamnă o megaexpunere sexy.
 
„Am vrut să punem în voaloare dansul în stil mare“, a declarat Steven Soderbergh într-un nou interviu acordat revistei „Empire“. „Avem acest număr de dans cu Channing [Tatum] și Salma [Hayek] chiar în față. Și apoi ultimele 30 de minute ale filmului sunt doar cu o secvență uriașă de dans.“

Soderbergh a adăugat că secvența în cauză a fost filmată într-un vechi teatru din sudul Londrei, numit Chapman Grand, care i-a permis să își extindă experimentele – ceea ce poate e și motivul pentru care a fost dispus să revină pentru „Ultimul dans“, după ce s-a dat la o parte pentru „Magic Mike XXL“.
 
„Treaba mea este: cum fac ca fiecare dintre acestea să fie distinctă? Nu pot să le filmez pe toate în același mod, trebuie să găsesc o abordare diferită pentru fiecare dans. Și asta a fost cu adevărat provocarea“, a declarat regizorul. 

 
Steven Soderbergh a făcut, de asemenea, aluzie la unele dintre temele celui de-al treilea film din franciza „Magic Mike“, spunând că, pe lângă faptul că Mike pune în scenă un spectacol uriaș într-un teatru londonez legendar, este, de asemenea, prima dată când Mike este văzut într-o relație serioasă.

 
„Primul film a fost o redare destul de simplă a unui set de personaje care există într-un anumit mediu, care nu s-a schimbat de la începuturile sale. Iar al doilea vorbește despre ceea ce caută femeile într-o seară în care sunt explorate fanteziile și sexualitatea - și cum păstrezi un sentiment de mister, în timp ce continui să exiști într-un mediu în care lucruri precum permisiunea și consimțământul sunt în prim-plan“, a declarat Soderbergh. „Cel de-al treilea film chiar se scufundă în această problemă într-un mod mult mai profund, parțial pentru că pentru prima dată îl vedem pe Mike într-o relație. Așa că asta permite o dinamică și un set de discuții la care nu am avut acces, înainte de «Ultimul dans al lui Magic Mike».“

„Ultimul dans al lui Magic Mike“ se lansează în cinematografe în februarie 2023.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies