marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Uma Thurman a suferit mai multe fracturi in urma unui accident de calarie

Actrita americana Uma Thurman a suferit mai multe fracturi in urma unui accident de calarie, in timpul unei vacante pe insula St. Barts din Marea Caraibilor, informeaza revista New Musical Express.

Uma Thurman a suferit mai multe fracturi in urma unui accident de calarie

Potrivit presei americane, vedeta americana a fost vazuta miscandu-se cu greutate in timp ce intra intr-un restaurant din St. Barts, conform News.ro


Contactat de Page Six, agentul ei de presa a confirmat faptul ca actrita a suferit cateva fracturi: ”Uma a avut un accident ecvestru. Calarea un tanar pur-sange care s-a speriat. A fost aruncata de pe cal si si-a fracturat cateva oase”.


Uma Thurman, nascuta pe 29 aprilie 1970, este o actrita americana care si-a inceput cariera lucrand ca model profesionist. A jucat roluri principale in filme apartinand unor genuri diferite, precum comedii romantice, drame, SF-uri si pelicule de actiune. Dupa rolul din ”Legaturi periculoase” (1988), a devenit cunoscuta pe plan international in 1994 cu rolul din filmul ”Pulp Fiction”, regizat de Quentin Tarantino, pentru care a fost nominalizata la Oscar, BAFTA si Globul de Aur.


Pe parcursul anilor 1990 a jucat in alte cateva filme de succes, precum ”Cine pe cine iubeste/ The Truth About Cats and Dogs”, ”Gattaca”, ”Batman si Robin” si ”Mizerabilii/ Les Miserables”.


A castigat un Glob de Aur pentru rolul interpretat in lungmetrajul TV ”Tensiune orbitoare/ Hysterical Blindness” (2002). Cariera ei a fost revitalizata atunci cand a reluat colaborarea cu regizorul Quentin Tarantino si a interpretat rolul principal in cele doua filme din seria ”Kill Bill”, care i-au adus alte doua nominalizari la Globul de Aur si o nominalizare la BAFTA.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies