marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Un duel Clint Eastwood-John Malkovich, în numele dreptății

Curajul de-a încasa un glonte pentru președinte, dublat de o idilă în culisele serviciului de securitate de la Casa Albă.

Un duel Clint Eastwood-John Malkovich, în numele dreptății
Frank Horrigan (Clint Eastwood) este un agent al serviciilor secrete, dur și inflexibil, obsedat de o greșeală din trecutul său. Frank nu poate să uite data de 22 noiembrie 1963, când nu l-a putut apăra pe președintele John F. Kennedy, în timpul fatalei vizite din Dallas.
 
După aproape 30 de ani, fostul asasin al C.I.A., Mitch Leary (John Malkovich), îl urmărește pe actualul președinte (Jim Curley), care candidează pentru realegere. Mitch Leary a petrecut ore îndelungate studiindu-l pe Horrigan și îl tachinează spunându-i despre planurile sale de a-l ucide pe președinte. Căci, în momentul în care a fost înlăturat din C.I.A., devenind el însuți o țintă, Leary s-a simțit trădat de guvern, iar pentru asta vrea să se răzbune, plănuind să-l împuște pe președinte cu o armă artizanală, ce nu poate fi detectată. 


 
Intuind pericolul, Frank aranjează să facă parte din serviciul personal de protecție al președintelui, lucrând cu colega sa, agentul serviciilor secrete Lilly Raines (Rene Russo). De această dată, el intenționează să-l salveze pe președinte chiar cu prețul vieții lui.


 
Producția, regizată de Wolfgang Petersen, a primit 3 nominalizări la Oscar, una la Globul de Aur și alta la BAFTA.



 
Filmul „În bătaia puștii”/ „In the Line of Fire” (1993) este difuzat la Pro Cinema de la ora 20:30 și, în reluare, de la ora 01:00.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies