marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Un nou film Scary Movie, confirmat după zece ani de absență

Paramount Pictures a anunțat că franciza de parodie a filmelor de groază va reveni cu cel de-al șaselea episod.

Un nou film Scary Movie, confirmat după zece ani de absență
Saga „Scary Movie” a fost unul dintre marile fenomene de cultură populară ale anilor 2000, parodiind ceea ce sunt acum clasicele horror pentru adolescenți, precum „Scream” și „I Know What You Did Last Summer”. Acum, după zece ani de absență, franciza va reveni în cinematografe odată cu lansarea, încă fără dată, a celui de-al șaselea episod.
 
Distribuitorul Paramount Pictures a confirmat că pregătirile pentru acest film sunt deja în curs de desfășurare. Producătorul principal va fi Neal H. Moritz, cunoscut pentru participarea sa la saga „Fast and Furious” și la filmele lui Sonic, mascota companiei de jocuri video Sega.
 
Cu toate acestea, nu se știe încă dacă starurile din „Scary Movie”, Anna Faris și Regina Hall, își vor relua rolurile Cindy și, respectiv, Brenda, sau dacă vor face acest lucru faimoșii frați Wayans - Marlon, Shawn și Keenen. Nu au fost făcute publice detalii nici despre intrigă ori despre filmele din care va fi inspirat.


 
După lansarea celui de-al treilea film, în 2003, saga a intrat într-un declin notabil și a pierdut prospețimea predecesoarelor sale, care abordau pe un ton amuzant și filme de groază psihologică precum „Saw” sau „The Ring”.
 
Cel de-al cincilea și, deocamdată, ultimul episod, nu le-a avut în distribuție pe Anna Faris și Regina Hall. Deși în distribuția sa îi includea ca mari atracții pe rapperul Snoop Dogg, Charlie Sheen și actrița Lindsay Lohan, filmul lansat în 2013 a primit recenzii proaste și a avut un succes slab la box office.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies