marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ultimele cuvinte emotionante ale lui Andy Whitfield pentru colegii din serialul Spartacus! Vezi care a fost marea dorinta a actorului

Moartea lui Andy Whitfield, starul din seria Spartacus, a cutremurat pe toata lumea. Familia, colegii si milioanele de fani sunt inca in stare de soc dupa disparitia actorului.

Ultimele cuvinte emotionante ale lui Andy Whitfield pentru colegii din serialul Spartacus! Vezi care a fost marea dorinta a actorului

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU ANDY WHITFIELD!


Colegii din serialul Spartacus au dezvaluit fanilor care au fost  ultimele cuvinte ale lui Andy Whitfield care acum 3 zile a pierdut lupta cu o boala necrutatoare - limfom non-Hodgkin.

La cateva zile dupa disparitia actorului, colega sa de platou, Katrina Law ( care joaca rolul sclavei Mira in serial) a declarat in presa cat de mult si-a dorit actorul ca atat colegii, cat si fanii sa isi continue viata fara ca moartea sa sa le ingreuneze viata.

Actrita a mai spus ca Whitfield era complet impacat cu destinul sau si cu faptul ca va muri, acesta spunandu-le prietenilor sai sa nu renunte sub nici o forma la filmarile serialului care l-a facut celebru.


10 lucruri pe care nu le stiai despre Spartacus Andy Whitfield. Vezi cum arata cu un an inainte sa moara!


"Ne este greu sa mergem mai departe fara el. Dar ne-a mai usurat putin situatia cand ne-a rugat insistent sa continuam serialul. Andy era constient ca toti avem greutati, datorii si ca avem nevoie sa mergem mai departe. Astea au fost cuvintele lui <<Va rog, nu va opriti carierele din cauza mea. Nu opriti show-ul>>. A fost emotionant".


Altruismul lui Withfield pare sa nu fi avut sfarsit. Conform spuselor lui Law, actorul s-a intalnit chiar cu Liam McIntyre, cel care il va inlocui in serial, pentru a-l incuraja si a-i ura succes in noul proiect. "Si pentru Liam a fost un moment greu, este intr-o situatie ingrata, dar sarmul si tactul sau au facut ca aceste momente sa nu fie atat de ciudate. Bucuria si dorinta de a juca ne inspira pe toti si ajuta la atmosfera de pe platou."


O alta colega de platou, Lucy Lawless, devenita celebra dupa ce a ajucat in serialul "Xena, printesa razboinica", a fost la fel de afectata de disparitia lui Whitfield, avand numai cuvinte emotionante la adresa lui.

"In mod evident, Andy a lasat o amprenta puternica atat peste inimile noastre, cat si ale fanilor. Prezenta cu totul speciala a lui ii facea pe barbati sa isi doreasca sa fie ca el, iar femeile sa se marite cu el. Cei doi copii ai sai vor sti intotdeauna ce tata iubitor au avut si cat de mult le-a iubit mama, pe Vashti. A fost un om bland si un actor minunat".

Desi a fost rapus de o boala necrutatoare, Andy Whitfield va ramane pentru totdeauna in amintirea tuturor ca eroul neinfricat din Spartacus si ca omul care mai presus de tot, si-a iubit familia, colegii si fanii din intreaga lume.



Modifică setările cookies