marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

10 lucruri pe care nu le stiai despre Spartacus Andy Whitfield. Vezi cum arata cu un an inainte sa moara

Vestea ca Andy Whitfield, eroul din "Spartacus", s-a  stins din viata ieri, inconjurat de familie i-a socat pe fanii actorului cunoscut ca un tip rezervat si retras. Devenit popular in 2007 in Australia, Andy a ajuns in 2010 star international insa odata cu asta a venit si suferinta. Iata 10 lucruri pe care nu le stiai despre actor.

 

10 lucruri pe care nu le stiai despre Spartacus Andy Whitfield. Vezi cum arata cu un an inainte sa moara

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO


1. S-a nascut in 1972, in Tara Galilor si si-a inceput cariera ca inginer de constructii inainte de a fi model si actor.

2. In 1999 s-a mutat in Australia unde a urmat cursurile de la Screenwise Film & TV School for Actors si si-a incercat norocul si in televiziune.

3. A jucat in horrorul Gabriel care l-a facut faimos in Australia in 2007, in thrillerul australian The Clinic si in serialul McLeod's Daughters.
 

4. Are 1.80, ochi albastri si spunea despre sine ca este timid, rezervat si ca nu se simte bine cu statutul de vedeta.


5. In martie 2010, la doar 4 luni dupa ce cucerea America cu rolul din serialul produs de postul TV Starz - Spartacus: Blood and Sand, a fost diagnosticat cu limfom non-Hodgkin si a inceput imediat un tratatament in Noua Zeelanda.

Asa arata Andy Whitfield in august 2010 la cateva luni dupa ce incepuse tratamentul


6. A fost casatorit din 2003 cu Vashti Whitfield si are 2 copii.

7. Ca model a facut parte din peste 40 de campanii pentru diverse firme in Europa si Asia.


8. A dezvaluit ca a avut un program nebun de antrenamente si o dieta riguroasa pentru rolul din Spartacus ( 2010) – personajul  facut faimos de Kirk Douglas in filmul regizat in 1960 de Stanley Kubrick.
 

9. In iulie 2010, presa australiana a scris ca actorul a castigat lupta cu boala si ca in va filma in toamna noul sezon din Spartacus: Blood and Sand.


10. In iulie 2010, actorul a participat la San Diego Comic-Con unde a fost asaltat de fani. "Am uitat ca am cancer" declara atunci actorul. "Aceasta boala m-a facut sa fiu neinfricat!"


Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies