marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Care va fi cel mai mare SCANDAL de la Festivalul de la Cannes 2011!

Mai sunt cateva zile pana la startul Festivalului de Film de la Cannes ( 11 - 22 mai) iar francezii au inceput deja sa faca pariuri cu privire la filmul scandal din acest an!

Care va fi cel mai mare SCANDAL de la Festivalul de la Cannes 2011!

articole relationate

We Need to Talk About Kevin

We Need to Talk About Kevin

Drive

Drive

Habemus Papam

Habemus Papam

Hanezu no Tsuki

Hanezu no Tsuki

Footnote

Footnote

Le Havre

Le Havre

Nu a fost niciun Festival fara vreun film "scandalos" sau care sa nu genereze polemici in ultimii ani la Cannes. Francezii de la Paris Match au facut o lista cu filmele care ar putea incinge spiritele peste cateva zile.

In cursa se afla «Sleeping Beauty» al lui Julia Leigh si «L’Apollonide» al lui Bertrand Bonello unde erotismul este la el acasa si multi ar putea fi deranjati de viziunile regizorilor.

Pentru contestatarii 3D si ai valurilor de sange ce improasca ecranul exista «Hara-Kiri: Death of a Samouraï» al lui Takeshi Miike.

O categorie aparte o formeaza filmele care se bucura de "frenezia" mediatica si care ar putea lovi in asteptarile publicului si ale presei. Francezii includ aici «The Tree of Life»  al lui Terrence Malick si «Melancholia», al lui Lars von Trier.

La capitolul continut socant se inscriu doua productii frantuzesti «La Conquete» al lui Xavier Durringer, (prezentat in afara competitiei) care povesteste ascensiunea lui Nicolas Sarkozy si «L’Exercice de l’Etat» al lui Pierre Schoeller.

CLICK AICI PENTRU ULTIMELE STIRI SI UPDATE-URI DE LA FESTIVALUL DE LA CANNES 2011!



Modifică setările cookies