marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO Cele mai SPECTACULOASE accidente de masini din filme

Chiar daca nu va dati in vant dupa masini, scenele de mai jos va vor impresiona. Nu sunt alese pentru o actiune deosebita, ci pentru modul in care se intampla: socant, rapid, emotionant.

VIDEO Cele mai SPECTACULOASE accidente de masini din filme

10. The Descent (2005)
Regie: Neil Marshall
Cu: Shauna Macdonald, Natalie Jackson Mendoza

Cel mai bun film de groaza din ultimul deceniu are si un accident socant cu care incepe filmul.

Plot: O expeditie se transforma intr-un cosmar cand exploratorii raman captivi intr-o pestera si apoi sunt urmariti de o specie ciudata de predatori.

Scena aici.

9. The Road Warrior (1981)
Regie: George Miller
Cu:  Mel Gibson, Bruce Spence

Nu putea sa lipseasca aceasta capodopera cu masini plasata intr-o era post apocaliptica. Finalul este ametitor, masinile se ciocnesc inainte sa ai timp sa respiri.

Plot: Intr-un tinut pustiu din Australia, din perioada post apocalipsa, un vagabond cinic este de acord sa ajute o comunitate sa scape de banditi.8. Fearless (1993)

Regie: Peter Weir
Cu: Jeff Bridges, Isabella Rossellini

Sa ne izbim intr-un zid, de ce nu? Este o scena puternica unde Jeff Bridges si nominalizata la Oscar, Rosie Perez sunt absolut exceptionali.

Plot: Personalitatea unui om se schimba dramatic dupa ce supravietuieste unui accident de avion.

7. Fight Club (1999)
Regie: David Fincher
Cu:  Brad Pitt, Edward Norton

Dialogul, modalitatea in care Fincher aseaza camera si trupa Dust Brothers pe fundal fac din aceasta scena o secventa de neuitat cu doi dintre cei mai tari actori ai Hollywood-ului.

Plot: Un angajat al unei corporatii si un vanzator de sapun construiesc cea mai mare organizatie pentru a ajuta barbatii care au probleme cu agresivitatea.

 

6. Crash (1996)
Regie: David Cronenberg
Cu:  James Spader, Holly Hunter

Nu este vorba de filmul care a castigat Oscarul, ci opera provocatoare a lui Cronenberg despre sex si masini lovite. Accidentul acesta arata importanta centurilor de siguranta.

Plot: Dupa un accident de masina, un regizor TV descopera o sub cultura underground a victimelor accidentelor de masina, care se incarca cu energie sexuala de pe urma acestora. Acesta intra in organizatie si incearca sa-si imbunatateasca viata sexuala cu sotia.

5. The Bourne Supremacy (2004)
Regie: Paul Greengrass
Cu: Matt Damon, Franka Potente

Toate cele trei filme Bourne au urmariri spectaculoase, dar Supremacy are poate cea mai tare urmarire din ultimii ani. Damon face unul dintre cele mai bune roluri ale sale.

Plot: Dupa ce Bourne este tradat de CIA, este fortat sa revina la vechea viata de asasin platit, pentru a supravietui.

4. Adaptation (2002)
Regie: Spike Jonze
Cu: Nicolas Cage, Meryl Streep

Sunt multe accidente care te iau prin surprindere, dar asta te face sa sari de pe scaun. Este si foarte tragic si descrie perfect personajul lui Chris Cooper.

Plot:  Un scenarist nefericit in dragoste se intoarce la fratele sau geaman pentru ajutor, atunci cand nu reuseste sa adapteze o carte de non-fictiune.3. Punch-Drunk Love (2002)

Regie: Paul Thomas Anderson
Cu: Adam Sandler, Emily Watson

Acest film are doua accidente si amandoua sunt la fel de fantastice.

Plot: Un proprietar al unei afaceri mici porneste intr-o calatorie romantica alaturi de o femeie misterioasa.

     

2. Amores Perros (2000)
Regie: Alejandro González Iñárritu
Cu: Emilio Echevarría, Gael García Bernal

Este un accident vazut din 3 timpi diferiti, din 3 puncte de vedere si cu 3 consecinte diferite asupra unor destine. Este genial!

Plot: Un accident ingrozitor de masina conecteaza trei povesti, fiecare personaj trebuind sa se lupte cu pierderea, regretul si realitatea cruda a vietii, toate in numele iubirii.1. Death Proof (2007)

Regie: Quentin Tarantino
Cu: Kurt Russell, Zoe Bell

Este o secventa perfecta, dar si greu de privit din cauza violentei dusa la extrem de aceasta data de Tarantino.

Plot: Doua grupuri de femei voluptoase sunt urmarite de un cascador psihopat care-si foloseste masina pentru a-si executa victimele.


Modifică setările cookies