marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO Keanu Reeves și-a scos iubita la un eveniment monden

Starul seriei „John Wick“ s-a afișat din nou pe covorul roșu alături de Alexandra Grant. 

VIDEO Keanu Reeves și-a scos iubita la un eveniment monden
Keanu Reeves și Alexandra Grant au fost unul dintre cele mai elegante cupluri prezente luni seara la Gala LACMA Art+Film din Los Angeles.
 
Starul seriilor „Matrix“ și „John Wick“, acum în vârstă de 59 de ani, a fost foarte șarmant în smokingul său negru, cu cămașă albă și papion, cu pletele negre lăsate libere pe umeri și cu nelipsita deja barbă. Iar partenera sa a îndrăznit să poarte o rochia neagră cu decupaj frontal chiar în zona decolteului, în formă de cheie.


 
Cert e că actorul Keanu Reeves a găsit deja cheia spre inima Alexandrei, se pare că încă din 2011 chiar, în 2015 cei doi scriind împreună și o carte.
 
Cât despre evenimentul de bonton găzduit anul acesta de casa de creație Gucci, acesta are o importanță specială pentru ei, dat fiind faptul că Gala LACMA din 2019 a fost printre primele gale la care s-au afișat ca pereche.



La evenimentul de strângere de fonduri al Muzeului de Artă al Comitatului Los Angeles (LACMA) au mai participat și alte vedete, precum Eva Longoria, Kim Kardashian, Salma Hayek și François-Henri Pinault, Paris Hilton, Kirsten Dunst, Jessica Chastain cu Peter Sarsgaard și Andrew Garfield.

 
FOTO: Getty Images

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies