marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cine va primi moștenirea de 120 de milioane de dolari a lui Matthew Perry?

Singur și fără copii, fostul star din serialul „Friends“ a lăsat o adevărată avere în urma sa.

Cine va primi moștenirea de 120 de milioane de dolari a lui Matthew Perry?
Moartea lui Matthew Perry a fost una dintre cele mai neașteptate pierderi din acest an, luând prin surprindere nu doar milioanele de fani ai serialului „Friends“, ci și pe colegii săi de platou și pe cei din industrie.
De la aflarea veștii decesului lui Matthew Perry, sâmbătă, au început să curgă diverse informații despre viața sa, printre care și despărțiri și povești de dragoste ale actorului care a marcat o întreagă generație cu rolul său iconic, Chandler Bing.
 
Pe lângă aspectele pozitive și negative ale vieții sale, o altă întrebare care a apărut în ultimele zile este cea legată de cine va moșteni averea actorului, întrucât Matthew Perry era necăsătorit în momentul morții sale.
Matthew Perry a câștigat milioane de dolari de-a lungul carierei sale, deși la un moment dat a mărturisit și că a cheltuit în jur de nouă milioane de dolari încercând să își depășească dependența de calmante și alcool.
 
În cei 54 de ani de viață, Matthew Perry nu s-a căsătorit niciodată și nici nu a avut copii, astfel că presa speculează că moștenitorii săi vor fi părinții săi, Suzanne Langdon și John Bennett Perry, precum și cei cinci frați ai săi, patru din partea mamei sale: Caitlin, Emily, Will și Madeline, și unul din partea tatălui său, Maria.


 
Potrivit estimărilor făcute de site-ul Celebrity Net Worth, averea actorului este estimată la aproximativ 120 de milioane de dolari, în principal din anii în care a filmat „Friends“, în care, potrivit autobiografiei sale, a câștigat un milion de dolari pe săptămână.

Matthew Perry a fost înmormântat în cerc restrâns, cu doar 20 de persoane, în prezența foștilor săi colegi de serial, Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc și David Schwimmer.

 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies