marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ce personaj neașteptat a fost inclus în ultimul sezon din serialul The Crown?

Al șaselea și ultimul sezon al serialului depre Familia Regală britanică va reveni pe Netflix pe 16 noiembrie și tocmai a confirmat un personaj neașteptat.

Ce personaj neașteptat a fost inclus în ultimul sezon din serialul The Crown?
Matilda Broadbridge a anunțat pe Instagram că o va interpreta pe sora mai mică a lui Kate Middleton în următorul sezon, care va fi și ultimul.
 
Povestea de dragoste dintre Prințul William și Kate Middleton din facultate va face parte din intriga din episoadele următoare, așa că este de presupus că sora lui Kate, Pippa Middleton, își va face apariția în același timp.
 
Matilda Broadbridge a spus că rolul ei este mic și că apariția ei va fi scurtă, dar va fi, fără îndoială, una dintre cele mai discutate datorită profilului mediatic al influenceriței. Ea a reușit să îi convingă pe producători că este tânăra potrivită pentru a o interpreta pe Pippa, în ciuda faptului că este o necunoscută, în cadrul unui proces de casting la care au participat sute de candidați.


 
Inițial, Prințul și Prințesa de Wales au răsuflat ușurați când a fost lansată drama despre domnia Reginei Elisabeta a II-a, deoarece era programată să se încheie, ca istoric, la începutul anilor 1990. Asta însemna că includea evenimente precum separarea actualului Rrege Charles de Prințesa Diana, dar că va omite moartea acesteia și scandalurile celor mai tineri membri ai Familiei Regale. Succesul serialului i-a făcut, însă, pe producători să ridice miza și să continue să spună povestea celei mai urmărite Familii Regale din lume.


 
Astfel, se estimează că următorul episod va acoperi o perioadă cuprinsă între 1997 și începutul anilor 2000, ce coincide cu perioada în care Kate era la universitate, când l-a întâlnit pe moștenitorul tronului britanic la Universitatea St. Andrews.


 
„The Crown“ nu va documenta unul dintre momentele triumfătoare ale Pippei - când și-a condus sora la altar ca domnișoară de onoare la nunta acesteia cu William - deoarece acea zi a avut loc în 2011 și, dacă nu se schimbă planurile, serialul se va încheia mult mai devreme.
 
Foto: Instagram

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies