marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO Kung Fu Panda 2 vs Cars 2: imagini amuzante de la animatia cu incasari de 626 milioane de dolari

Kung Fu Panda 2 va ajunge in cinematografe abia in vara, va avea premiera pe 10 iunie, insa Dreamworks tine in priza publicul cu imagini care mai de care mai interesante.

VIDEO Kung Fu Panda 2 vs Cars 2: imagini amuzante de la animatia cu incasari de 626 milioane de dolari

articole relationate

Kung Fu Panda 2

Kung Fu Panda 2

Cars 2

Cars 2

Din noul teaser pentru filmul Kung Fu Panda 2 aflam cum forte malefice planuiesc sa stearga kung fu de pe fata pamantului.

Astfel, ursul panda Po si razboinicii sai se vad prinsi in lupta pentru salvarea artelor martiale. Si au la dispozitie o noua arma mortala, ca sa isi asigure victoria. Vipera, tigroaica, calugarita, maimuta si cocorul, autointitulati “Cei cinci furiosi”, impreuna cu Po, devenit luptator al dragonului, au acum nevoie de forte proaspete:crocodilul, sconcsul, capra si rinocerul le sar in ajutor.

Totul, pentru a-l invinge pe paunul Lord Shen si armata sa de lupi. Vocea lui Po ii apartine aceluiasi Jack Black, Tigress este Angelina Jolie, Lord Shen este Gary Oldman, Monkey este interpretat de Jackie Chan, iar Master Croc de Jean-Claude Van Damme.

Prima parte a filmului lansata  in 2008 a inregistrat incasari de peste 626 de milioane de dolari si a fost cea mai de succes animatie DreamWorks. "Kung Fu Panda 2" va intra in concurenta directa cu productie Disney/Pixar, "Cars 2", care se va lansa pe 24 iunie

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies