marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO Vin Diesel mai FURIOS ca niciodata! Sare de pe o stanca si supravietuieste in noul trailer “Fast Five”!

Vin Diesel se intoarce...furios, in viteza si nimeni nu-l mai poate opri! Nici macar un ditamai trenul in miscare! Noul trailer al filmului “Fast Five”, cea de-a cincea parte a seriei “Fast and Furious”, se anunta a fi incendiar, ca intotdeauna!

VIDEO Vin Diesel mai FURIOS ca niciodata! Sare de pe o stanca si supravietuieste in noul trailer Fast Five !

articole relationate

Vin Diesel

Vin Diesel

Alaturi de el mai vin Paul Walker, Jordana Brewster, Ludacris, Tyrese si Sung Kang, cu totii veterani ai filmelor precedente. Asa cum ne-am obisnuit, vom avea parte de masini suparate, fete cu forme apetisante, baieti duri, mafie si curse de masini.

Insa noul trailer promite cascadorii si situatii mai nebunesti ca niciodata! “Deja trecem de la misiune imposibila la misiune ticnita”, spune unul dintre protagonisti in trailer si are dreptate! Sariturile de pe stanci cu masinile, iubirea la volan si camioanele sfaramate de trenuri confirma si ele.

Filmul se va lansa in cinematografe din 29 aprilie 2011.Pana atunci, va puteti puteti amagi cu o mica portie de adrenalina, oferita de noul si senzationalul trailer “Fast Five”

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies