marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vin Diesel se transforma intr-un robot distrugator: MASINA perfecta de UCIS! Cum arata noul sau film!

Titanii din industria filmului - cei de la studiourile MGM incearca sa-si revina dupa falimentul declarat anul trecut cu o noua productie ce-l are drept star pe money maker Vin Diesel.

Vin Diesel se transforma intr-un robot distrugator: MASINA perfecta de UCIS! Cum arata noul sau film!

The Machine este SF-ul care va deveni prima productie pentru cei de la MGM dupa planul  de restructurare lansat in decembrie anul trecut cand a primit 500 de milioane de dolari pentru a finanta noi productii de cinema si televiziune.

Vin Diesel,omul care a transformat Fast Five in primul blockbuster al anului cu incasari mondiale de aproape 470 de milioane de dolari ( suma se afla inca in crestere), va juca rolul unui robot umanoid creat de Pentagon pentru a deveni cea mai distrugatoare masina de ucis din lume. 

Dupa 20 de ani in care robotul este retras si "ingropat", The Machine este descoperit de un copil cu care se imprieteneste. Cand guvernul afla ca acesta a fost reactivat, principala misiune a robotului devine sa protejeze familia care-l adaposteste.


 

Filmul va fi coprodus de compania lui Vin Diesel - One Race Films alaturi de Thomas Lennon si Robert Ben Garant care semneaza scenariul.  Filmul care este in plan de a deveni o franciza, nu are inca un regizor, dar filmarile vor incepe in toamna.

Vin Diesel este in discutii pentru un rol in Iute si furios 6, seria pe care a inceput-o acum mai bine de un deceniu.

Pentru Fast Five a incasat 15 milioane de dolari.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies