marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vin Diesel a luat 15.000.000 $ pentru filmul care a DISTRUS 200 de masini: Fast Five!

La 43 de ani, Vin Diesel este mai plin de viteza si adrenalina ca niciodata!

Vin Diesel a luat 15.000.000 $ pentru filmul care a DISTRUS 200 de masini: Fast Five!

Furios si iute... in viteza a cincea, ultimul film al lui Vin Diesel nu i-a cucerit doar pe americani, ci si pe romani. In primul week-end de la lansare filmul a strans aproape 230.000 de dolari in Romania.

La 10 ani dupa ce a jucat in primul film din celebra franciza Fast and Furious, Vin Diesel a luat pe toata lumea prin surprindere: nimeni nu anticipa un asemenea succes financiar pentru a cincea parte a seriei (86 de milioane de dolari stransi in SUA).

In regia lui Justin Lin, care a anuntat ca se pregateste de partea a sasea a vitezomanilor, Furios si iute... in viteza a cincea i-a adus lui Vin Diesel cele mai mari incasari din cariera: 15 milioane de dolari plus procente din veniturile generate de film.

"Inainte de masini, viteza, adrenalina,  Furios si iute... in viteza a cincea  este un film despre loialitate si devotamentul fata de familie. Iar acest lucru a devenit din ce in ce mai rar in filmele de actiune de la Hollywood. Cat de des vedeti in filmele de actiune ca eroii sa vorbeasca despre grijile de a deveni parinte?" a declarat Vin Diesel.

Filmat in Rio, Caraibe si SUA,  Furios si iute... in viteza a cincea  are actiune cu carul, batai spectaculoase, efecte speciale de senzatie si curse incredibile: la filmari s-au distrus nu mai putin de 200 de masini.

"Este adevarat. Am facut multe masini praf la filmari. Asta pentru ca am incercat sa nu folosim excesiv efecte CGI ( imagini generate pe calculator) pentru a nu ruina experienta curselor pentru fanii seriei. Am vrut sa fim practici si am folosit masini adevarate iar multe au fost distruse" a dezvaluit Vin Diesel amuzat teribil si de comparatia pe care Ludacris ( coleg de platou) a folosit-o pentru a descrie bataia dintre Dwayne Johnson si el : “Il ai pe Dwayne “The Rock” Johnson contra lui Vin Diesel. Nu s-a mai vazut asa ceva de la King Kong vs. Godzilla. Punct.”


10 lucruri pe care nu le stiai despre vin Diesel.

1. Numele sau real este Mark Sinclair Vincent. Si-a schimbat numele inainte sa joace in filme. "Vin" vine de la prescurtarea versiunii Vincent, iar pseudonimul Diesel vine de la unul din prietenii sai care obisnuia sa-i spuna, “opreste-te Diesel” referindu-se la energia continua pe care o avea.

2. A lucrat ca portar pentru clubul de noapte din New York “The Tunnel”

3. Tatal sau a fost profesor de teatru iar mama sa psiholog si astrolog.Are un frate geaman, pe nume Paul, un frate mai tanar Tim si o sora Samantha.

4. Steven Spielberg i-a lansat cariera cu filmul Saving Private Ryan in 1998.

5.Are propria companie de produs filme One Race Productions, fondata alaturi de George Zakk.

6. Are origini italiene si a fost nevoit sa vanda becuri pentru a-si finanta filmele la inceput.

7. Are o fetita nascuta in 2008 - Hania Riley.

8. La 7 ani, alaturi de niste prieteni a vandalizat un teatru. A fost obligat sa ia lectii de actorie in urma incidentului.

9. A fost favorit sa joace rolul principal in Hellboy din 2004.

10. In tinerete a facut breakdance.

Salarii:
Furios si iute... in viteza a cincea (2011) $15,000,000
The Chronicles of Riddick (2004) $11,500,000
A Man Apart (2003) $2,500,000
xXx (2002) $10,000,000
The Fast and the Furious (2001)$2,000,000
Saving Private Ryan (1998) $100,000



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies