marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul care a rupt topurile la lansare, Fast Five va avea o continuare: Fast Six

"Dupa acest week-end record vom merge inainte” a declarat Justin Lin, dupa ce filmul in care joaca  Paul Walker, Vin Diesel si Dwayne Johnson a avut incasari de peste 84 de milioane de dolari.

Filmul care a rupt topurile la lansare, Fast Five va avea o continuare: Fast Six

Justin Lin, regizorul peliculei celor de la Universal, este gata pentru o continuare. "Sunt 100% convins ca vom continua actiunea din Fast Five  intr-un nou film” a spus el.

Studiourile Universal nu au declarat nimic pe tema unui sequel al productiei care a spart box office-ul american in  primul sau week-end de difuzare.


Cursa de masini care a stat la baza actiunii in prima parte a seriei a fost folosita din nou in Fast Five filmul in care joaca Vin Diesel, Paul Walker si Dwayne Johnson asa ca  actiunea permite producatorilor sa faca, daca-si doresc, o continuare in alte filme.
 

Iar vestea venita de la “The Hollywood Reporter” care a anuntat ca Universal a semnat un contract de doi ani cu Chris Morgan, cel care a scris scenariul pentru episoadele 3, 4 si 5 ale productiei nu face decat sa intareasca ideea unei continuari pentru Fast Five 

"In partea a cincea am aratat doar o parte din ce putem. Crestem cu fiecare productie iar oamenii vor sa continue aceasta calatorie”, a precizat  Justin Lin, cel care a regizat ultimele trei filme ale francizei.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies