marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Will Ferrell și John C. Reilly sunt Holmes și Watson, varianta comică a celebrului cuplu de detectivi geniali

Mistere, deghizări și situații de să mori… de râs.

Will Ferrell și John C. Reilly sunt Holmes și Watson, varianta comică a celebrului cuplu de detectivi geniali
Îndrăgitul duet Will Ferrell - John C. Reilly revine într-o nouă comedie: „Holmes & Watson”, povestea super-detectivului Sherlock Holmes și a asistentului său, dr. Watson, inspirată de romanul best-seller al lui Sir Arthur Conan Doyle.
 
De data aceasta, Sherlock Holmes și dr. Watson au o misiune regală: salvarea Reginei Victoria! Maleficul Moriarty a revenit în scenă, iar inspectorul Lestrade, șeful Scotland Yard,apelează din nou, plin de speranță, la ajutorul super-detectivului. Se va descurca oare cu o asemenea provocare? Doar unul este Holmes! Și tot unul și Watson… din fericire!


 
De-a lungul anilor, Sherlock Holmes a fost personaj în multe filme, dar pentru prima dată Holmes și Watson sunt protagoniști în egală măsură, fiecare cu felul său inegalabil de a fi: oricât de genial,  cu logica lui inedită și maniera încâlcită de a căuta indicii și dezlega cele mai complicate cazuri, Sherlock Holmes este cam inadaptat din punct de vedere social si nimeni nu-i putea interpreta mai bine bizareriile decât Will Ferrell. Iar Watson îi este atât de loial partenerului său, încât nu se da în lături nici de la cele mai… amuzante sacrificii.


 
Filmul „Holmes și Watson”/„Holmes & Watson” (2018) este difuzat la Pro Cinema sâmbătă seara de la ora 20:30 și, în reluare, duminică de la ora 12:15.

Galerie foto


Modifică setările cookies