marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Will Smith revine în forță în showbiz, nu doar în lumea filmului

Înainte de a lansa noua piesă, fostul Prinț din Bel Air a postat un videoclip pe profilul său de Instagram.

Will Smith revine în forță în showbiz, nu doar în lumea filmului
Actorul Will Smith a revenit în lumea muzicii și a debutat cu noul său single, „You Can Make It”, la gala BET 2024 Entertainment Awards. Will Smith a urcat pe un podium circular, în mijlocul unui inel de foc, acompaniat de muzicienii Chandler Moore și de grupul gospel american Sunday Service Choir.
 
Prestația lui Smith la BET Awards urmează apariției sale surpriză la festivalul Coachella din aprilie, când a interpretat un cover al melodiei filmului „Men In Black” alături de J Balvin.


 

 
Înainte de a lansa această piesă, actorul și cântărețul a postat pe profilul său de Instagram un videoclip în care apare cântând la pian, explicând totodată că muzica l-a ajutat întotdeauna să se ridice și să crească. „În unele dintre cele mai întunecate momente ale mele, muzica a fost întotdeauna acolo pentru mine, pentru a mă ridica și a mă ajuta să cresc. Este umila mea dorință să pot face același lucru pentru voi și să vă aduc toată bucuria și lumina pe care le meritați", a scris el.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)


 
 
Tot în acest an, Will Smith a revenit pe marele ecran cu filmul de acțiune „Bad Boys: To the Death”, alături de Martin Lawrence, care a avut un succes uriaș la box office și a fost lansat în iunie anul trecut. Potrivit „Variety”, filmul a avut încasări de aproape 332 de milioane de dolari la nivel mondial, fiind al nouălea film cu cele mai mari încasări de până acum din acest an.

 


 


În plus, surse apropiate actorului au confirmat că acesta își va intensifica campania de comunicare în lunile următoare cu scopul de a-și curăța complet imaginea, pentru a lăsa în urmă palma controversată pe care i-a dat-o lui Chris Rock la ceremonia de decernare a premiilor Oscar din 2022 și pentru a concentra atenția asupra „cât de mult s-a schimbat de atunci”. 

 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies