marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Will Smith spune că Floyd Mayweather l-a sunat 10 zile la rând după palma de la Oscaruri

Scandalul de la începutul anului îl urmărește și acum pe actorul care are parte de-o revenire spectaculoasă pe marile ecrane, dar nu și de iertarea breslei.

Will Smith spune că Floyd Mayweather l-a sunat 10 zile la rând după palma de la Oscaruri
Will Smith a trecut printr-o perioadă neagră după ce l-a pălmuit pe Chris Rock la Oscaruri, dar a avut un campion în colțul său - actorul spune că Floyd Mayweather l-a sunat în fiecare zi timp de 10 zile consecutive după incident, doar pentru a se asigura că este bine.
 
Smith a făcut această dezvăluire în timpul unei proiecții private a noului său film, „Emancipation“, la hotelul The London. Și, cu Floyd prezent, a profitat de un moment pentru a-l lăuda pentru că a fost alături de el, chiar dacă nu erau chiar cei mai buni prieteni la momentul respectiv.

 
„Vreau să spun ceva și despre Floyd“, a spus Smith în înregistrarea video obținută de TMZ Sports. „Deci, ne-am întâlnit, ne-am văzut pe aici, dar nu eram ca și cum am fi fost prieteni. Și, a doua zi după Oscaruri, timp de 10 zile m-a sunat în fiecare zi“, a adăugat Smith. „Și îmi spunea: «Știi că ești campionul, nu? Ești bun? Știi că ești campion, nu? Vreau să-mi auzi vocea mea spunând asta». „Asta a fost în fiecare zi în care m-a sunat... și e ca și cum ar fi fost tipul meu pentru totdeauna chiar acolo.“
 
Will Smith a vorbit rareori despre incidentul cu palma și și-a cerut scuze destul de târziu - a lansat un videoclip abia în iulie - așa că este incredibil de rar să îl auzi intrând în detalii despre zilele care au urmat incidentului. Producătorul Deon Taylor, partenerul lui Floyd la viitoarea sa documentare, „The GOAT“, a vorbit, de asemenea, la proiecție.
 
 
„«Emancipation» surprinde un moment important din istorie. M-a ținut pe marginea scaunului pe tot parcursul filmului“, ne spune Floyd. „A fost de-a dreptul uimitor! A atins atât de multe părți din mine ca om de culoare în America... Will Smith este genial!!! Fiecare cadru a fost Art!!!!!", spune și producătorul Deon despre film.

FOTO: Instagram

Galerie foto


Modifică setările cookies