marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Angelina Jolie a fugit într-un suflet la spital, unde fiul ei a fost internat după un accident

Pax, fiul adoptiv al actriței, a suferit răni la cap după ce bicicleta sa electrică s-a izbit de o mașină.

Angelina Jolie a fugit într-un suflet la spital, unde fiul ei a fost internat după un accident
Zilele trecute, Pax Jolie a fost implicat într-un accident pe străzile din Los Angeles, pentru care a trebuit să fie spitalizat. Potrivit celor de la TMZ.com, tânărul de 20 de ani pedala pe bulevardul Los Feliz, o stradă de obicei aglomerată, când a intrat cu bicicleta electrică în spatele unei mașini care era oprită la o intersecție.
 
După accident, șoferul a coborât din vehicul pentru a verifica starea tânărului, care nu purta cască la momentul accidentului. Potrivit martorilor, Pax a acuzat o durere la șold și se pare că suferise un traumatism cranian. Poliția și paramedicii au ajuns rapid la fața locului pentru a-l ajuta și l-au transportat de urgență la un spital din Los Angeles.
 
Se pare că medicii s-au temut că fiul lui Brad și al Angelinei ar fi suferit o ușoară hemoragie cerebrală în timpul accidentului, dar din fericire nu au existat complicații majore, ba chiar tânărul a putut fi externat din spital în noaptea aceleiași zile a accidentului.



 

 
Ce-i drept, cu câteva zile înainte de accident, au circulat unele fotografii cu Pax conducând o bicicletă electrică de tip BMX, de cele mai multe ori fără cască. Cu toate acestea, nu este dacă acest model necesită sau nu cască, însă de-acum ar putea-o purta pe viitor.
 
Pax a fost adoptat la vârsta de trei ani de actrița Angelina Jolie în Vietnam, în 2007, iar în anul următor Brad Pitt a devenit și el tatăl său adoptiv. Ca și frații săi, Pax nu a mai avut nicio relație cu tatăl său de la evenimentele relatate în 2016, când actorul ar fi avut un comportament violent față de Angelina Jolie și unul dintre copiii săi în timpul unui zbor. Reconcilierea lui Brad cu copiii săi pare incertă, de vreme ce actorul nu mai comunică cu niciunul dintre ei. Chiar și fiica sa biologică, Shiloh, s-a îndepărtat de el, cerând să renunțe legal la numele de familie Pitt, ceea ce le-a făcut și pe surorile sale, Zahara și Vivienne, să nu mai folosească numele de familie al tatălui lor. 
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies