marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Laura Cosoi a născut încă o fetiță. Prima imagine cu cea de-a patra fiică a sa

Cea mai sexy blondă din serialul „La Bloc” este acum și cea mai prolifică mamă. Acum are patru copii!

Laura Cosoi a născut încă o fetiță. Prima imagine cu cea de-a patra fiică a sa
După căsătoria cu Cosmin Curticăpean, Laura Cosoi și-a promis că va avea una dintre cele mai frumoase familii. Și, la trei ani de la nuntă, a devenit mama unei fetițe frumoase ca o păpușă, care a primit numele de Rita
 
Celei mici i-au urmat și surorile Vera și Lara și, atunci când nimeni nu mai credea că Laura își va mai dori încă un copil, a anunțat că e din nou însărcinată. „Nu m-am gândit că voi avea patru copii. Bineînțeles că, la un moment dat, am zis: gata, OK, s-a terminat cu trei. Deci știam că oricum șansele erau foarte mici să se mai întâmple. Dar după aceea am avut un moment din ăsta, când am văzut un copil mic, a fost o chestie, nu știu. Apoi când tu simți așa și când știi că soțul tău își dorește foarte mult și că e ceva ce putem să ducem…”, a spus Laura Cosoi pentru ciao.ro.

 
Așa că, de la finalul săptămânii trecute, sunt 6 în familie. „Duminică dimineață eram la slujbă și când am ieșit, i-am spus lui Cosmin: «Ce special mi se pare să naști un copil în zi sfântă de duminică!». Câteva ore mai târziu, în noaptea de 28 iulie, s-a născut Aida, natural, cu 4.100 g și 54 cm”, a scris actrița într-o postare pe conturile sale de socializare la 48 de ore după ce a născut a patra oară.



 

 
Am știut că va face parte din viața noastră încă de acum doi ani, când mi-a apărut în vis și mi-a spus că o să vină, că este fetița noastră și că se numește Aida. Așadar, este un copil predestinat, iar numele înseamnă «dar», «reîntâlnire», «a ajuta», «fericire». Știu că a venit cu un scop, așa cum vin copiii pe lume, să ne învețe lucruri … Aida este «copilul dar» și încă de când era în burtică a avut menirea să bucure și să vindece!”, crede Laura Cosoi.



 

 
„Mulțumim, Aida, că ne-ai ales pe noi și simt că surioarele te-au chemat! Probabil știu ele ceva! Când ne cuprindem copiii cu privirile știm că Dumnezeu este cu noi și nu contenim să îi mulțumim! Te iubim, Aida! Vă iubim Rita, Vera, Lara! Sunteți darul, pacea, lumina și muzica vieții noastre! Mami, te simt”, și-a încheiat ea mesajul, trimițând un gând bun și un zâmbet spre ceruri, spre mama ei care nu mai este.   
 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies