marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Zendaya face din nou istorie la Premiile Emmy, cu 4 nominalizări pentru „Euphoria“

Nu doar că e foarte frumoasă și a apărut pe copertele celor mai importante publicații. Dar, la cei 25 de ani ai săi, este cea mai tânără actriță nominalizată de două ori pentru „Cea mai bună actriță în rol principal într-un serial dramatic“.

Zendaya face din nou istorie la Premiile Emmy, cu 4 nominalizări pentru Euphoria
Zendaya a câștigat primul ei Emmy în cadrul emisiunii „Zoom“, dar se pare că va fi în centrul atenției la gala de premiere din septembrie.
 
Vedeta din „Euphoria“ a primit patru nominalizări pentru rolul său din serialul HBO aclamat de critici , bifând o mare performanță la Emmy. Tânăra în vârstă de 25 de ani a fost din nou onorată cu o nominalizare la categoria „Cea mai bună actriță în rol principal într-un serial dramatic", pentru portretul captivant al liceencei cu probleme Rue Bennett. 
 
Deși este cotată drept favorită să câștige această categorie, Zendaya concurează cu o serie de competitoare distinse: fosta câștigătoare Jodie Comer („Killing Eve“), precum și Laura Linney („Ozark“), Melanie Lynskey („Yellowjackets“), Sandra Oh („Killing Eve“) și Reese Witherspoon („The Morning Show“).

 
Dar Zendaya mai are și alte recorduri personale. Ea este, de asemenea, producător executiv al serialului „Euphoria“, care a obținut o nominalizare și pentru „Cel mai bun serial dramatic“. Distincția o face pe fosta vedetă Disney Channel să fie și cea mai tânără femeie care a primit vreodată o nominalizare la Emmy pentru producție.
 
Zendaya a obținut alte două nominalizări pentru talenteul său muzical, fiind creditată pentru că versurile a două piese prezentate în serial - „Elliot's Song“, din episodul „All My Life, My Heart Has Yearned for a Thing I Cannot Name“ și „I'm Tired“, din episodul „You Who Cannot See, Think of Those Who Can“.

 
Vedeta din „Dune“ a devenit cea mai tânără câștigătoare din istorie la categoria „Outstanding Lead Actress in a Drama Series“ și doar a doua femeie de culoare care a luat acasă trofeul, după Viola Davis („How To Get Away with Murder“). Iar când se va lansa cel de-al treilea sezon al mult-așteptatului „Euphoria“, actrița ar putea să își adauge și titlul de „regizor“ la credite.
 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies