marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Povestea de viață a artistei Shania Twain devine subiectul unui nou documentar Netflix

Celebra platformă de streaming anunță lansarea unui nou proiect biografic.

Povestea de viață a artistei Shania Twain devine subiectul unui nou documentar Netflix
Intitulat „Not Just a Girl“, următorul documentar lansat de platforma Netflix o are în centrul atenției pe cântăreața Shania Twain și povestea ei inspirațională de viață.
 
Trailer-ul a apărut miercuri și conține videoclipuri muzicale, concerte și filmări de arhivă și noi interviuri, toate centrate în jurul carierei legendare a muzicii country a lui Twain.
 
„A-ți asuma riscurile de a face lucrurile în felul tău poate fi înfricoșător“, spune Shania Twain, în vârstă de 56 de ani, în timp ce conduce printr-un peisaj montan luxuriant. „Trebuie să fii curajos“.

 
„Not Just a Girl“, numit astfel după o nouă melodie cu același nume, urmărește începuturile vedetei, din copilăria sărăcăcioasă din Timmins, Ontario, și o urmărește în timp până în momentul în care semnează cu o casă de discuri din Nashville și își întâlnește viitorul producător și soț, Robert "Mutt" Lange.

 

Filmul, regizat de Joss Crowley, conține filmări ale sesiunilor de studio de-a lungul carierei ei și prezintă toate suișurile și coborâșurile ei, inclusiv despărțirea ei de Lange în 2008 și căsătoria ulterioară cu Frédéric Thiébaud trei ani mai târziu, precum și munca ei la al șaselea album. Nu va fi omisă nici lupta ei pentru recuperarea corzilor vocale, afectate de boala Lyme, contractată în 2003.

 
„A fost la fel de intens ca pierderea părinților mei“, spune ea în trailer. „Am crezut că mi-am pierdut vocea pentru totdeauna, am crezut că asta a fost.“
 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies