marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Bruce Willis: actorul a declarat ca s-a plictisit de filmele sale de actiune, dar continua sa le faca pentru bani

Bruce Willis a marturisit ca s-a plictisit sa mai faca filme de actiune. Declaratia vine dupa ce presa l-a pus la colt pentru anumite interviuri cel putin bizare si dupa ce s-a certat cu Sylvester Stallone.

Bruce Willis: actorul a declarat ca s-a plictisit de filmele sale de actiune, dar continua sa le faca pentru bani

Bruce Willis a declarat recent ca este plictisit de filmele de actiune pe care le face, dar recunoaste ca este bine platit, scriu cei de la The Guardian.

 

Actorul de 58 de ani, devenit celebru cu seria Die Hard, si care acum promoveaza tot un film de actiune, Red 2 a spus ca "exploziile sunt cea mai plictisitoarea parte a jobului meu. Dupa ce ai facut cateva scene de acest gen si ai vazut cateva scantei, nu mai e nimic entuziasmant. Stiu ca o parte dintre fanii mei adora aceste lucruri, dar ca sa fiu sincer, am inceput sa ma plicitsesc".


Actorul a comentat ca e constient de cum a evoluat cariera sa: "Sunt foarte impacat cu cine sunt. Lucrez la tot felul de filme, dar cele de actiune genereaza cele mai mari incasari. Sincer, imi place sa castig multi bani din ele, dar asta nu inseamna ca doar asta imi doresc. Joc si in productii mici, filme cu buget redus, filme science-fiction, dar si super productii" a mai spus Willis, conform The Guardian.

 

 

Willis sustine totusi ca nu asta inseamna viata lui si ca nu sta toata ziua sa isi numere banii. Comentariile au fost facute intr-un interviu acordat revistei spaniole XLS, dar au fost preluate de presa internationala. In ultima vreme, Bruce Willis a avut mai multe aparitii bizare si a oferit interviuri in timpul turneelor de promovare ale peliculelor sale in care era vizibil plictisit sau incoerent. Cel mai recent caz a fost chiar in timp ce promova Red 2 si a aparut imbracat in halat de baie.

Bruce Willis a parut total dezinteresat de filmul sau si intr-un interviu pentru un post de radio, in careabia raspundea la intrerbarile reporterului: "Ma gandesc sa conduc chiar acum, abia ma mai pot concentra la acest interviu" a fost unul dintre raspunsurile actorului.

 

In aceasta perioada, starul nu trece chiar prin momente frumoase. Saptamana trecuta, Willis a fost in centrul unui scandal, dupa ce Sylvester Stallone a anuntat public ca Bruce Willis nu mai face parte din echipa The Expendables 3. Se pare ca cearta a pornit de la bani, dupa ce Willis i-ar fi cerut 1 milon de dolari pe zi pentru 4 zile de filmari, iar Stallone nu a vrut sa negocieze si i-a oferit doar 3 milioane. Apoi, Stallone a postat un mesaj pe Twitter in care il numea "arogant si lenes" pe starul din Die Hard, mentionand ca asa isi va ingropa cariera.

Pentru urmatorii 2 ani, Willis mai are 4 proiecte in derulare, printre care un nou film Greu de ucis, Die Hardest. Absolut toate vor fi filme de actiune.

 

 

 

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies