marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prietenia neașteptată între Will Smith și Jackie Chan. Ce urare i-a făcut americanul starului chinez

Cei doi actori au devenit buni prieteni în momentul în care Jaden Smith a apărut într-unul din filmele „Karate Kid”.

Prietenia neașteptată între Will Smith și Jackie Chan. Ce urare i-a făcut americanul starului chinez
N-ai fi zis că Will Smith și Jackie Chan ar putea fi buni prieteni. Ce-i drept, amândoi au cariere strălucitoare la Hollywood, au o pleiadă de filme de acțiune, dar s-au apropiat abia când fiul lui Will Smith, Jaden Smith, a jucat în primul său rol mare în Cetatea Filmului.
 
După apariția alături de tatăl său în magnifica peliculă „The Pursuit of Happyness”, unde jucat tot tată și fiu, Jaden Smith a fost ales să interpreteze rolul unui pre-adolescent american care ajunge să descopere tainele artelor marțiale în China, într-un nou film din francize „Karate Kid”.
 
Evident că, deși nu a apărut în distribuție, Will Smith a fost nelipsit de pe platourile de filmare, încurajându-și și sfătuindu-și fiul cum a putut mai bine, pentru a-i asigura o prestație admirabilă alături de maestrul Jackie Chan, un fin cunoscător al artelor marțiale și care le-a adus pe marile ecrane altfel decât au făcut-o predecesorii săi.


 

Filmul a fost un succes, iar cei trei au legat o prietenie care durează și acum, la mulți ani de la încheierea producției. Dovadă stă și urarea publică pe care i-a făcut-o Will Smith luna aceasta lui Jackie Chan cu ocazia împlinirii a 70 de ani.
 
„La mulți ani pentru cei 70 de ani (Wow) amicului meu, Jackie Chan!!! Pe lângă faptul că ai făcut unele dintre filmele mele FAVORITE din toate timpurile, creând unele dintre cele mai NEBUNE momente care au fost vreodată surprinse pe peliculă - îți mulțumesc cel mai mult pentru că ai ajutat la creșterea lui Jaden. Timpul petrecut cu tine la Beijing în timpul filmului «Karate Kid» a lăsat un impact etern asupra întregii noastre familii. Îți dorim cea mai profundă Iubire & Revelație în următoarea ta călătorie în jurul soarelui”, a scris Will Smith într-un mesaj apreciat de aproape o jumătate de milion de fani internauți.
 
Iar imaginile de pe platouri, care însoțesc acest mesaj sunt absolut savuroase.



 
FOTO: Alan Silfen/Facebook

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies