marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Johnny Depp este imaginea parfumului Sauvage de la casa Dior: cum arata actorul in reclama

Dior a difuzat prima imagine a lui Johnny Depp ca ambasador al noului parfum al casei, "Sauvage", care va fi lansat pe piata in luna septembrie, relateaza online ziarul spaniol La Vanguardia.

Johnny Depp este imaginea parfumului Sauvage de la casa Dior: cum arata actorul in reclama

Actorul american se alatura astfel altor vedete a carora imagine a fost folosita de casa Dior, precum Charlize Theron, Natalie Portman sau Marion Cotillard, si preia astfel stafeta de la Robert Pattinson, fostul ambasador al casei pentru parfumurile masculine. Dior a refuzat sa comenteze ce onorariu a primit actorul pentru aceasta reclama.

 

Este pentru prima data cand Johnny Depp accepta sa fie imaginea unei firme de moda. Interpretul din "Piratii din Caraibe" nu a acceptat niciodata o colaborare cu lumea modei, desi a avut o relatie cu top-modelul Kate Moss. Deocamdata Dior nu a difuzat decat o singura imagine a lui Johnny Depp ca ambasador al noului parfum al casei.

 

 

// SAUVAGE // The new fragrance by Dior. Wild at heart. Coming September 2. on.diormag.com/diorsauvage#diorsauvage

Posted by Dior on Wednesday, August 19, 2015

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies