marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Andy Whitfield, actorul care a cucerit America cu rolul din Spartacus a murit la 39 de ani!

Andy Whitfield a fost rapus de boala necrutatoare cu care s-a luptat in ultimele luni!

Andy Whitfield, actorul care a cucerit America cu rolul din Spartacus a murit la 39 de ani!

Actorul britanic devenit celebru in urma serialului Spartacus: Blood and Sand se lupta de cativa ani cu boala. Anul trecut a parasit showul pentru a face tratament dupa ce a fost diagnosticat din nou cu limfom non-Hodgkin.


10 lucruri pe care nu le stiai despre Spartacus Andy Whitfield. Vezi cum arata cu un an inainte sa moara!
 


"Intr-o frumoasa dimineata din Sydney inconjurat de familie si in bratele sotiei sale, tanarul nostru luptator Andy Whitfield a murit dupa o lupta de 18 luni cu cancerul" a fost comunicatul dat de familie.


Andy Whitfield, nascut in Tara Galilor si mutat in Australia a devenit un star in SUA  dupa ce a interpretat in primul sezon rolul lui Spartacus, un luptator trac capturat de romani si trimis sa devina gladiator la scoala de antrenament a lui Batiatus, interpretat de John Hannah, si a sotiei sale, Lucretia, jucata de Lucy Lawless. Showul a fost extrem de popular in USA si l-a transformat pe Whitfield intr-o vedeta internationala.


In 2010, australianul Liam McIntyre a fost ales ca inlocuitorul lui Andy Whitfield de catre producatorii showului Spartacus. "Nu exista cuvinte pentru a descrie cat de dureroasa este aceasta pierdere. Iti vom simti foarte tare lipsa, draga Andy" a declarat producatorul serialului -Steven DeKnigh.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies