marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Legenda celui mai mare gladiator, mai sangeroasa ca niciodata. Cum arata primele minute din Spartacus: Vengeance, cu Liam McIntyre

Unul din cele mai iubite seriale din ultimii 5 ani are parte de un nou sezon, ce va fi lansat pe micile ecrane din SUA incepand cu 27 ianuarie. Spartacus: Vengeance continua aventura cunoscutului gladiator iar zilele trecute fanii s-au putut delecta cu un filmulet in care este prezentat eroul serialului in mijlocul unei lupte.

Legenda celui mai mare gladiator, mai sangeroasa ca niciodata. Cum arata primele minute din Spartacus: Vengeance, cu Liam McIntyre

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU IMAGINI NOI DIN SPARTACUS: VENGEANCE

 

Pentru noile episoade cu Liam McIntyre in rol principal producatorii de la Starz au lansat un clip de prezentare, ce contine aproape 4 minute de scene din serial. Noul sezon promite sa fie mai sangeros si mai sumbru decat cele precedente, iar McIntyre pare sa isi fi intrat in rol si chiar sa se descurce de minune.

 

In septembrie, fanii din lumea intreaga a serialului Spartacus au fost cutremurati de auzul vestii ca starul seriei, Andy Whitfield a murit, la doar 39 de ani, rapus de o boala necrutatoare. Desi anuntase retragerea sa din serial, toata lumea sper ca actorul australian sa isi revina.

 

Inca de la primele episoade showul a fost extrem de popular in USA si l-a transformat pe Whitfield intr-o vedeta internationala. Dupa ce a anuntat ca se retrage, in 2010, australianul Liam McIntyre a fost ales ca inlocuitorul lui Andy Whitfield de catre producatorii showului Spartacus.
 

10 lucruri pe care nu le stiai despre Spartacus Andy Whitfield. Vezi cum arata cu un an inainte sa moara!

Actiunea din noul sezon incepe la cateva saptamani dupa finalul exploziv din Spartacus: Blood and Sand, cand gladiatorii transforma intr-o baie de sange atacul asupra casei lui Batiatus. Capua ajune in ruine dupa acest masacru, alianta gladiatorilor este una subrezita.


Spartacus isi da seama ca aventura sa inceputa ca o razbunare asupra celor care i-au ucis nevasta se transforma in ceva mai mare. Noua lui misiune este sa construiasca o armata care sa elibereze hoardele de sclavi din Imperiul Roman.


Printre actorii care se intorc sunt Lucy Lawless ca Lucretia, Peter Mensah ca Oenomaus(sau Doctore) Manu Bennett, ca Crixus; Dustin Clare ca Gannicus; Nick E. Tarabay ca Ashur; Katrina Law ca Mira.

Dintre actorii noi: Craig Parker din Stapanul Inelelor va juca rolul lui Gaius Cladius Glaber, comandantul roman care l-a inrobit pe Spartacus si Cynthia Addai-Robinson va juca rolul sclavei Naevia.
 

Fanii sunt nerabdatori sa vada cum vor continua aventurile gladiatorului, insa e clar ca nu va putea fi evitata comparatie dintre Andy Whitfield si Liam McIntyre.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies