marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imagini nemaivazute cu Andy Whitfield intr-un tribut emotionant pentru starul seriei Spartacus

Impresionati de valul de durere si tristete cauzat printre fani de moartea actorului Andy Whitfield la doar 39 de ani, postul TV Starz ii va dedica un tribut pe 2 octombrie.

Imagini nemaivazute cu Andy Whitfield intr-un tribut emotionant pentru starul seriei Spartacus

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!


Vedeta serialului Spartacus: Blood and Sand, Andy Whitfield care a murit duminica trecuta la Sydney, in Australia, la 18 luni dupa ce a fost diagnosticat cu limfom non-Hodgkin va fi omagiata de cei de la Starz.


Postul va difuza pe 2 octombrie un maraton de peste 7 ore cu imagini nemaivazute cu Andy de pe platourile de filmare  si episoade preferate ale fanilor din serialul Spartacus (primul sezon). De pe 16 decembrie, intreg primul sezon va fi difuzat din nou.

Chris Albrecht, presedintele Starz Entertainment, a declarat acum cateva zile: "Cel care a jucat rolul unui campion pe ecrane a fost de asemenea un campion in viata reala. Whitfield a infruntat cancerul cu forta, curaj si gratie!"
 

Andy Whitfield a devenit extrem de popular la inceputul lui 2010 cand serialul Spartacus a fost lansat in America, la doar 4 luni dupa ce a devenit un star international acesta a fost diagnosticat cu limfom non-Hodgkin.
 

Actorul i-a rugat pe colegi sa nu opreasca productia serialului care a intrat in stand by dupa ce  Whitfield a anunta ca este bolnav. In ianuarie 2012 va fi lansat noul sezon al serialului  pentru care s-a filmat mai mult de jumatate din episoade. Liam McIntyre, un actor australian, l-a inlocuit pe Andy Whitfield.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies