marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

3 nume celebre de la Hollywood implicate in scandalul steroizilor. Ce actori sunt acuzati ca s-au umflat cu steroizi peste noapte

Sunt frumosi, s-au ales cu corpuri de vis peste noapte iar femeile lesina dupa ei, in timp ce tabloidele ii acuza ca au folosit steroizi pentru a ajunge la imaginea de super eroi in 3 din cele mai mari blockbustere ale verii.

3 nume celebre de la Hollywood implicate in scandalul steroizilor. Ce actori sunt acuzati ca s-au umflat cu steroizi peste noapte

3 din filmele acestei veri cu super eroi jucati de actori care s-au trezit impachetati cu muschi peste noapte au atras atentia presei dupa ce acestia au fost acuzati mai mult sau mai putin pe fata de folosirea unor substante anabolice (steroizi). Goana dupa eroi pescuiti din benzi desenate au atras investitii de domeniul fantasticului in ultimii ani la Hollywoood iar presiunea pe actorii principali este uriasa.


Actorii Jason Momoa in  Conan the Barbarian, Chris Evans in Captain America: The First Avenger, si Chris Hemsworth in Thor au surprins cu transformari fizice dramatice si au fost fortati sa nege speculatiile din presa cum ca ar fi recurs la steroizi. "S-a ajuns la un complex al super eroului" spun psihologii in timp ce un fost luptator SEAL Logan Hood care i-a ajutat pe actorii din 300 cu pregatirea fizica acuza: "La Hollywood se ia sterorizi" scrie Los Angeles Times.


Acum cativa ani "slabanogi' ca Tobey Maguire si Orlando Bloom populau cele mai discutate filme si erau idolul pustilor, situatia s-a inversat insa.

Jason Momoa s-a ingrasat cu 14 kilograme pentru rolul din remake-ul de la Conan the Barbarian, care ajunge in aceasta saptamana in cinematografe in Romania. Actorul a evitat sa raspunda direct la intrebarile ziaristilor referitor la transformarea sa:

"Intr-o lumea perfecta mi-ar placea sa arat ca intr-un desen al lui Frank Frazetta fara ajutorul steroizilor". Insa nu traim intr-o lume perfecta si nu este usor sa calci pe urmele lui Arnold Schwarzenegger care in '82 facea furori cu acest rol.

Actorul de 32 de ani nascut in Hawaii a explicat modul in care a ajuns cu 14 kilograme in plus spunand ca a recurs la exercitii de bodybuilding criminale si la o dieta speciala cu brocoli, unt de arahide si 54 de piepturi de pui pe saptamana. Cu siguranta acestia nu sunt primii actori care se ingrasa spectaculos pentru un rol, transformari de acest gen au mai surprins in trecut,  insa ce atrage atentia mai mult ca niciodata este viteza cu care o fac ( uneori se ajunge la 2-3 luni)

Chris Hemsworth ( 28 de ani) a pus si el aproape 10 kilograme de muschi peste noapte. Australianul s-a plans ca i-a fost extrem de greu sa manance dupa o dieta speciala de multe ori atunci cand nu ii era deloc foame. Hemsworth care nu a ridicat niciodata greutati inainte de pregatirea pentru rolul din Thor spune ca nu a recurs la steroizi.


Americanul de 30 de ani Chris Evans s-a ales si el cu 10 kilograme de muschi pentru rolul lui Steve Rogers in Captain America: The First Avenger. Actorul a dezvaluit ca manca pana ii venea sa vomite. Culmea in film personajul sau se transforma intr-un super soldat dupa ce este indopat cu steroizi. Scriitorul si actorul de comedie Steven Colbert a facut misto despre film din cauza mesajului sau: "Daca esti un pusti slab si vrei sa-ti ajuti tara, sari pe steroizi"


De parca nu arata gigantic si inainte, actorul Dwayne Johnson s-a ingrasat cu 15 kilograme pentru rolul din Fast Five. Multi psihologi sunt ingrijorati de imaginea pe care acesti actori o promoveaza si fac legaturi intre consumul ridicat de steroizi si explozia de filme cu super eroi din ultima vreme.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies