marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

5 greseli din seriale tale favorite: cum dispar personajele din platou! (V)

Erorile in serialele difuzate la televizor sunt aproape la ordinea zilei. Un microfon in cadru, obiecte care apar si dispar sau lipsa continuitatii actiunii, sunt doar cateva greseli observate. Iata cinci dintre ele!

5 greseli din seriale tale favorite: cum dispar personajele din platou! (V)

Serialul politist “CSI: Crime Scene Investigation”, unul dintre cele mai apreciate la ora actuala de public se schimba pozitia obiectelor in cadru.

Oricat de rigurosi ar fi in investigatiile lor, se pare ca au ratat asezarea fotografiilor.

In serialul “Charmed” una dintre surori, Phoebe, este trecuta pragul de sotul sau. Este atat de fericita ca a devenit sotia lui incat uita unde trebuie sa tina mana dreapta.

Uite boom-ul, nu e boom-ul. In reflexia din geamul portierei se vede microfonul. Pentru a observa asa ceva trebuie sa fii un adevarat maestru sau doar un mic obsedat de detalii.

Microfoanele in cadru sunt printre cele mai frecvente greseli, deci “Fringe” nu e singurul serial cu o astfel de neatentie.

In animatia SF “Futurama” barele de la fereastra din spate reapar in cadru.

Va mai amintiti serialul “M.A.S.H.”? Cu Alan Alda in rolul capitanului Benjamin Franklin Pierce? Dupa cum observati in fotografia de mai jos de la un cadru la altul dispar figurantii din planul doi.

Sursa: moviemistakes.com

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies