marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO / De tot rasul: Cele mai savuroase greseli in comedii recente

Se numesc comedii, pentru ca ii amuza pe spectatori, evident. Insa unele dintre filmele din lista de mai jos provoaca si involuntar rasul. Iata cu ce anume!

VIDEO / De tot rasul: Cele mai savuroase greseli in comedii recente

articole relationate

Top 10: Cele mai tari greseli din filme!

Top 10: Cele mai tari greseli din filme!

1. No Strings Attached (2011)

Chiar la final, cand Emma il intreaba pe Adam: “What do we do now?”, sunetul nu se potriveste cu miscarea buzelor ei.

 

2. Just Go with It (2011)

Cand Adam Sandler il invata pe baietel sa inoate, parul copilului este aranjat in mai multe feluri. Acelasi Adam Sandler, scena in care o conduce pe Jennifer Aniston la hotel. Daca la inceputul intalnirii Sandler era proaspat barbierit, la sfarsit este neras. E drept, nu se precizeaza cate zile a durat intalnirea, poate ni se transmite subtil ca cei doi nici nu si-au dat seama cand a trecut timpul.

 

3. Paul (2011)

Cei doi prieteni merg la restaurant. Soseste comanda: clatite cu frisca. Unul dintre ei se murdareste de frisca, insa in scena imediat urmatoare este mai curat ca lacrima… poate chiar a lui Ovidiu, judecand dupa incoerenta producatorilor.

 

4. Hall Pass (2011)

Owen Wilson, in fata unei cafenele, bea un ice tea cu paiul. La un moment dat, asaza ceaiul jos si paiul cade. Cand il ridica din nou ca sa bea, paiul reapare ca prin minune.

 

5. The Dilemma (2011)

Floarea pasiunii nu cauzeaza simptomele descrise in aceasta pelicula. Este posibil sa provoace, daca este inghitita, stari de ameteala, dar acest lucru nu se intampla in film.

 

6. Rango (2011)

Cand Rango se afla in biroul primarului, acesta din urma ia un vas cu apa si ii deschide capacul. In scena urmatoare, vasul apare din nou, cu capacul inchis.

 

7. The Other Guys (2010)

Una dintre usile Priusului rosu al lui Will Ferrell este inlocuita cu o usa alba. Pe drumul catre Las Vegas, masina are din nou usa rosie. La destinatie, usa cu pricina este - da, ai ghicit - iarasi alba.

 

8. Toy Story 3 (2010)

Cand jucariile fug de la cresa, vopseaua de pe ele tot apare si dispare. De asemenea, cand Woody se uita la poza lui Andy de la absolvirea liceului, in imagine mai apar doua bilete la concert, datate: duminica, 17 noiembrie 2009. Numai ca 17 noiembrie a picat in acel an intr-o zi de marti.

 

9. Knight & Day (2010)

Aeronava din dreptul terminalului, cea in care protagonistii se urca, este un avion cargo Boeing. Scena decolarii, insa, ne arata un Airbus. Bine ca era tot avion, ar spune rautaciosii!

 

10. Sex and the City 2 (2010)

Sigur ca sunt nenumarate greseli si neconcordante in acest film, dar parca una le intrece pe toate. Cand Carrie isi termina articolul, ne sare in ochi titlul: “The Terrible Two’s”. De neiertat pentru o scriitoare de prestigiu, asa cum se voia ea, sa puna apostrof la plural. Ar fi trebuit sa scrie: “The Terrible Twos”.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies