marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

A murit Stephen Greif, cunoscut pentru rolurile din The Crown și Doctor Who

Actorul s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani.

A murit Stephen Greif, cunoscut pentru rolurile din The Crown și Doctor Who
Stephen Greif, cunoscut pentru rolurile sale din seriale precum „The Crown“, „Doctor Who“ și „Coronation Street“, precum și pentru lunga sa carieră în teatrul britanic, a murit luni, la vârsta de 78 de ani.
 
Vestea tristă a fost dată de agenția de impresariat a artistului, care a deplâns plecarea acestuia, lăudând totodată talentul său actoricesc și caracterul bun și grijuliu care a marcat atât de mult viața de zi cu zi a prietenilor și familiei sale.
 
„Cu mare tristețe anunțăm decesul minunatului nostru client Stephen Greif. Cariera sa vastă a inclus numeroase roluri pe ecran și pe scenă, în special la Teatrul Național, la RSC [Royal Shakespeare Company] și în West End. Ne va lipsi foarte mult, iar gândurile noastre sunt acum alături de familia și prietenii săi“, se arată în comunicatul publicat pe rețelele de socializare.
 
Deocamdată nu se cunoaște cauza morții sale, un subiect care nu a fost abordat de către colegii săi care i-au adus un omagiu pe rețelele de socializare.

 
Unul dintre cele mai cunoscute personaje ale lui Greif din ultimii ani este cel al lui Bernard Weatherill, fostul președinte al Camerei Comunelor, în cel de-al patrulea sezon al serialului „The Crown“, în care Gillian Anderson a jucat rolul fostului premier Margaret Thatcher.

 

 

Greif a avut, de asemenea, un mic rol în „The Witcher“, serialul de acțiune și fantezie produs și difuzat de Netflix.

FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies