marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Acțiune și suspans în luna februarie la PRO CINEMA

Pe lângă filmele de dragoste și comedii romantice care celebrează luna iubirii, PRO CINEMA pregătește în luna februarie și pelicule pline de suspans.  

Acțiune și suspans în luna februarie la PRO CINEMA

Cele mai bune filme de acțiune vor fi nelipsite, pe tot parcursul lunii, la PRO CINEMA.

Pelicule pline de suspans și adrenalină vor putea fi urmărite în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 20:30.

Printre ele se numără „Nerve: Adevăr sau provocare”/„Nerve”„Coliziunea”/„Collide”, „Agenţii de rezervă”/„The Other Guys”, „Justițiarul: Zonă de război”/„Punisher: War Zone” și „Miami Vice”

Filme de top, pentru publicul tânăr și pentru amatorii de blockbustere de acțiune.



În această seară, de la ora 20.30, veți intra în lumea iluzorie, dar și plină de pericole a aplicațiilor mobile, care provoacă tinerii să-și testeze limitele în cele mai neașteptate ipostaze. În „Nerve: Adevăr sau provocare”/„Nerve” (2016), frumoasa liceană Vee (Emma Robertseste încântată că a fost acceptată la un colegiu din California, dar și îngrijorată de faptul că își va lăsa mama (Juliette Lewis) în Staten Island după o tragedie de familie. Cea mai bună prietenă a ei, Sydney (Emily Meade), încearcă să-i distragă atenția de la probleme arătându-i un joc underground pe internet numit Nerve. Participanții sunt împărțiți între jucători și privitori. Jucătorii fac provocări pentru bani, iar privitorii plătesc pentru a-i urmări pe jucători în aventurile lor de 24 de ore. După un moment de nebunie, Vee decide să intre și ea în joc. Prima ei provocare este să sărute un străin și îl alege pe Ian (Dave Franco). Apoi, ei intră într-un iureș al evenimentelor, după ce sunt provocați să accepte o plimbare palpitantă în oraș.




Însă simțul pericolului crește progresiv, provocările sunt tot mai riscante, iar tinerii își dau seama că au șanse mici să iasă din joc teferi și nevătămați. Iar secretul din spatele sinistrului joc care creează dependență și motivul incredibil care se află în spatele participării lui Ian o fac pe Vee să alunece pe o pantă și mai periculoasă.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies