marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Margot Robbie rupe tăcerea după ce Barbie a fost refuzată la Oscar

Iată ce cum a reacționat splendida actriță după ce nici ea, nici regizoarea Greta Gerwig nu au fost nominalizate la premiile Academiei Americane de Film, în ciuda succesului filmului, care a creat un adevărat fenomen în jurul său.

Margot Robbie rupe tăcerea după ce Barbie a fost refuzată la Oscar
Margot Robbie a vorbit pentru prima dată despre controversele izbucnite săptămâna trecută în urma anunțării nominalizărilor pentru viitoarele premii Oscar.
 
Deși „Barbie”, filmul cu cele mai mari încasări de anul trecut, a primit nominalizări la categorii importante precum Cel mai bun film, Cel mai bun actor în rol secundar și Cea mai bună actriță în rol secundar, atât regizoarea, Greta Gerwig, cât și Margot Robbie însăși au fost lăsate pe dinafară.
 
Numeroase voci s-au ridicat pentru a apăra munca și valoarea celor două femei, precum cea a lui Ryan Gosling însuși, care îl interpretează în film pe Ken, iubitul lui Barbie. Cu toate acestea, în ultimul său act public, Margot Robbie a ținut să precizeze că nu se simte „tristă” din cauza lipsei de recunoaștere a muncii sale. Cu toate acestea, ea a mai dat asigurări că Greta Gerwig ar fi trebuit să aspire măcar la premiul pentru cel mai bun regizor al anului.


 
Actrița australiană se simte „binecuvântată” de încasările astronomice de 1,5 miliarde de dolari și, mai ales, pentru că „Barbie” a devenit un fenomen al culturii pop care a inspirat tinerele fete să-și urmeze visele dintr-o perspectivă independentă și plină de putere. „Nu ai cum să te simți trist, când ai fost atât de binecuvântat. Evident, cred că Greta ar fi trebuit să fie nominalizată, pentru că ceea ce a făcut ea este ceva ce se întâmplă doar o dată în viață, în cariera cuiva, a declarat Margot Robbie, când a participat la un eveniment al sindicatului actorilor. „Simt că ceea ce am făcut este mai mare decât noi înșine, mai mare decât filmul în sine sau decât industria în sine”, mai spune ea, convinsă fiind că „impactul lui Barbie a schimbat cultura”.

 

 
Pe lângă categoriile menționate mai sus, filmul regizat de Gerwig și produs de Robbie ar putea câștiga statuetele pentru cele mai bune costume, design de producție și scenariu adaptat, fără a uita că două dintre melodiile sale vor concura pentru cel mai bun cântec original: „What Was I Made of?”, de Billie Eilish, și „I'm Just Ken”, interpretată de Ryan Gosling și produsă de Mark Ronson.



FOTO: Profimedia, Vanity Fair, Instagram


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies