marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actorul Gary Sinise este în doliu după fiul său, care avea 33 de ani

Tânărul suferea de cinci ani de o boală rară.

Actorul Gary Sinise este în doliu după fiul său, care avea 33 de ani
Durere mare în familia actorului care s-a făcut remarcat cu rolul din serialul de investigații criminaliste „CSI”. Gary Sinise și apropiații săi deplâng pierderea fiului său iubit, McCanna Sinise, care a decedat la vârsta de 33 de ani.
 
McCanna, care era poreclit Mac, a murit pe 5 ianuarie anul acesta, după o luptă de cinci ani și jumătate cu Chordoma, o formă rară de cancer osos, care afectează în mare parte craniul și coloana vertebrală. El mai avea două surori, pe Sophie, în vârstă de 35 de ani, și pe Ella, în vârstă de 32 de ani.
 
În onoarea fiului său, Gary Sinise a scris un eseu lung în care a detaliat lupta lui Mac și a familiei cu Chordoma, care a început în vara anului 2018, chiar în timp ce soția sa, Moira, se lupta cu cancerul de sân în stadiul 3 (acum este în remisie). „După o intervenție chirurgicală pentru îndepărtarea tumorii inițiale, în septembrie 2018, și o altă procedură la nivelul coloanei vertebrale, în februarie 2019, pentru a elimina ceea ce părea a fi o infecție, din păcate, o scanare de control în mai 2019 avea să arate că boala revenise și se răspândea“, a povestit el. „Acest lucru a dat startul unei îndelungi bătălii care l-a imobilizat tot mai mult, pe măsură ce trecea timpul”.




Deși cancerul l-a paralizat pe Mac de la gât în jos, cu excepția „folosirii limitate a brațului drept și a degetelor de la mâna stângă”, tatăl său a povestit cum, pe tot parcursul anului 2023, a lucrat la un disc intitulat „Arctic Circles”, care mai târziu s-a transformat într-un album, „Resurrection & Revival”.


 
„Ca orice familie care se confruntă cu o astfel de pierdere, avem inima frântă și ne-am descurcat cât de bine am putut. Ca părinți, este atât de dificil să pierzi un copil. Inima mea este alături de toți cei care au suferit o pierdere similară și de toți cei care au pierdut o persoană dragă. Cu toții am experimentat-o într-un fel sau altul. Este sfâșietor și este al naibii de greu. Lupta familiei noastre împotriva cancerului a durat 5 ani și jumătate și a devenit din ce în ce mai dificilă, pe măsură ce trecea timpul. Dar, în timp ce inimile noastre sunt îndurerate de lipsa lui, ne simțim reconfortați să știm că Mac nu se mai luptă și suntem inspirați și mișcați de modul în care a reușit să-și ducă lupta. A dus o bătălie grea împotriva unui cancer care nu are leac, dar nu a renunțat niciodată să încerce să-i facă față.“
 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies