marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kristen Stewart s-a săturat să tot fie întrebată despre Robert Pattinson

Cei doi s-au întâlnit timp de patru ani și s-au despărțit în mai 2013, pe fondul unor zvonuri de infidelitate din partea ei.

Kristen Stewart s-a săturat să tot fie întrebată despre Robert Pattinson
„Este ciudat să mai primesc astfel de întrebări!”, spune Kristen Stewart, protagonista trilogiei „Twilight”, la 11 ani de la despărțirea sa de partenerul său din film, Robert Pattinson. Cei doi au fost implicați într-o relație romantică în 2009, la un an după lansarea primului film, și au rămas împreună aproximativ patru ani, până când s-au despărțit oficial în mai 2013, pe fondul zvonurilor de infidelitate din partea actriței, care ulterior și-a recunoscut orientarea sexuală.
 
În 2019, actrița s-a destăinuit în cadrul emisiunii de radio „The Howard Stern Show” și a spus că își amintește cu drag de el. De asemenea, ea a recunoscut că nu i-a fost ușor să aibă o relație cu el atunci când toată presa îi urmărea fiecare mișcare. „A fost prima mea dragoste. Am vrut să păstrăm totul pentru noi, dar atunci te privezi de o mulțime de experiențe. Nu am vrut să ieșim pe stradă ținându-ne de mână, pentru că nu am vrut să oferim acel material paparazzilor. Dar, în același timp, nu puteam să ieșim niciodată liniștiți pe stradă împreună, iar asta a fost un lucru oribil“, a spus ea.


 
Acum, Kristen Stewart preferă să nu mai vorbească despre Robert Pattinson și nu înțelege de ce este întrebată în continuare despre acest episod din viața ei. Într-un interviu acordat revistei „Rolling Stone” pentru a-și promova noul proiect, „Love Lies Bleeding”, ea a mărturisit că s-a săturat să vorbească mereu despre același lucru. „Rob și cu mine nu putem continua să vorbim despre asta, pentru că e al naibii de ciudat. E ca și cum cineva te-ar tot întreba, literalmente, de zeci de ani, «Dar cum rămâne cu ultimul an de liceu?» E ca și cum, «La naiba, omule! Liceul?»”.


Din 2019, Kristen este partenera lui Dylan Meyer, cu care s-a logodit în 2021. Întrebată la ce dată plănuiesc să se căsătorească, ea a răspuns: „Nu avem în minte să facem o nuntă mare.Probabil că o vom face în curând. Suntem ocupate să facem filme”, a spus ea. Iar despre a avea copii, ea a menționat că au luat în considerare posibilitatea de a avea copii prin inseminare artificială, dar le este puțin teamă de nașterea în sine.



 

 
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies