marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Natalie Portman a vorbit pentru prima dată despre infidelitatea soțului ei

La șase luni după ce și-au anunțat despărțirea, actrița a spus în premieră care sunt problemele între ea și Benjamin Millepied.

Natalie Portman a vorbit pentru prima dată despre infidelitatea soțului ei
Într-un interviu pentru „Vanity Fair”, câștigătoarea premiului Oscar pentru „Black Swan” a făcut pentru prima dată referire la zvonurile de infidelitate ale partenerului său, Benjamin Millepied, și a dezvăluit cum face față acestora. Când a fost întrebată direct despre divorțul cauzat de comportamentul soțului ei, actrița Natalie Portman a răspuns fără menajamente: „Este groaznic și nu vreau să vorbesc nicidecum despre asta”.
 
Deși Natalie Portman nu a dorit să infirme sau să confirme divorțul sau presupusa infidelitate, cert este că, de luni de zile, au existat indicii că fostul cuplu trecea printr-o criză și că se înstrăinase, de când au început să apară acele zvonuri.


 

În iunie 2023, s-a aflat că Benjamin a avut o aventură cu o activistă pentru mediu în vârstă de 25 de ani, apoi paparazzi au surprins-o pe Portman plângând cu Benjamin, iar în cele din urmă, în luna august a aceluiași an, actrița a fost surprinsă în Sydney fără verigheta de logodnă.
 
Povestea lui Natalie Portman și Benjamin Millepied a început în 2009, în timpul filmărilor pentru „Lebăda neagră”. Millepied a fost angajat ca dansator pentru a o antrena pe actriță pentru rolul ei de balerină. După ce filmările s-au terminat, ei au devenit oficial un cuplu. Un an mai târziu, așteptau deja și primul lor copil și s-au logodit. După nașterea fiului lor Aleph, în 2011, Natalie și Benjamin s-au căsătorit în California, iar ani mai târziu s-au mutat la Paris.
În 2017, s-au întors să locuiască în Statele Unite, unde s-a născut cea de-a doua fiică a lor împreună, Amalia.


 
După ce Benjamin Millepied a călcat strâmb, o sursă apropiată lor a dezvăluit pentru „People” că dansatorul a făcut tot ce a putut pentru a se împăca, însă relația lor s-a destrămat în cele din urmă.
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies