marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

4 motive pentru care Misiune Imposibila 4 arata mai bine ca James Bond. Povestea din spatele filmului care ii poate aduce salvarea lui Tom Cruise

A mai ramas aproape o luna pana la lansarea in cinematografele din Romania a celui mai recent film semnat de Tom Cruise (16 decembrie 2011)

4 motive pentru care Misiune Imposibila 4 arata mai bine ca James Bond. Povestea din spatele filmului care ii poate aduce salvarea lui Tom Cruise

Fara sa fim rautaciosi, Tom Cruise a ajuns in ultima vreme subiect de glume pana si pentru cei care nu prea stiu sa le faca.  Insa cand vii cu un film de 140 de milioane de dolari si cu cascadorii care il fac pe James Bond  din ultimii ani sa arate ca un amator e "imposibil" sa nu iti atraga atentia.


Mission: Impossible. Ghost Protocol este vazut ca pe o incercare de relansare a lui Tom Cruise care in ultimii ani a fost in deriva totala. Noul trailer i-a cucerit complet pe fani. Efecte CG superb realizate, actiune cat in toate cele 3 filme la un loc, curse de masini fenomenale ( nu o ratati pe cea cu noul BMW i8), explozii bine realizate - iata cateva motive pentru care filmul merita vazut. 

Regizorul Brad Bird, dublu castigator de Oscar prezinta, impreuna cu producatorii Tom Cruise si J.J. Abrams, MISIUNE:IMPOSIBILA. GHOST PROTOCOL, un nou capitol din aventurile super-spionului Ethan Hunt la 15 ani de la lansarea primului film din serie.


Acuzat de un atac terorist cu bombe asupra Kremlinului, agentul operativ MI Ethan Hunt este dezactivat si renegat, impreuna cu restul agentiei, in momentul in care presedintele initiaza „protocolul fantoma”. Lasat fara resurse si acoperire, Ethan trebuie sa gaseasca cale sa reabiliteze renumele departamentului si sa previna un alt atac. Dar lucrurile se complica si mai mult, iar Ethan e nevoit sa se imbarce in alta misiune, impreuna cu colegii sai renegati, ca si el, ale caror motive, insa, nu-i sint complet cunoscute.


Tom Cruise se intoarce in rolul principal, ca Ethan Hunt, alaturi de o distributie internationala din care mai fac parte Jeremy Renner, Simon Pegg, Paula Patton, Michael Nyqvist, Vladimir Mashkov, Josh Holloway, Anil Kapoor si Léa Seydoux.  Din  trailere si imaginile facute publice pana acum, M:I 4 arata cu mult peste un film din seria James Bond.


Tom Cruise a simulat o cadere de la etajul al treilea al unei cladiri si o aterizare pe un camion in miscare, a escaladat cladiri si a facut tumbe, pe jumatate dezbracat. Imaginile cu el atarnat de franghii pe una din cele mai inalte cladiri din lume - Burj Khalifa - au devenit celebre. Actorul nu isi risca viata chiar pe degeaba - pentru Misiune Imposibila 4 va incasa 12.500.000 de dolari la care se adauga procente din incasarile facute de pelicula.

Iata si restul banilor intrati in conturie  lui Tom Cruise din seria Misiune Imposibila, potrivit IMDB: 70 de milioane de dolari din  Mission:Impossible ( 1996), 20 de milioane de dolari plus 12% din incasarile totale din Mission:Impossible II  (2000) si 75 de milioane de dolari din Mission: Impossible III ( 2006). Nu ne mai mira faptul ca actorul si-a crucit colegii atunci cand la filmari era sa-si rupa gatul dupa ce s-a izbit de unul din peretii de sticla de pe Burj Khalifa.

 


"Tom traieste pentru astfel de lucruri. Adora cascadoriile. In ziua in care am terminat de filmat pe Burj Khalifa, toate lumea era usurata ca nimeni nu a fost ranit. Tom era singurul care era trist pentru ca trebuia sa coboram de pe cladire" a declarat regizorul si scenaristul Brad Bird.

Pelicula a fost turnata in Dubai, Moscova, Praga si Vancouver si partial filmata cu camere IMAX; e primul film din serie cu astfel de secvente din serie.  Personajul interpretat de Jeremy Renner, agentul Brandt a fost special creat pentru a-l inlocui pe Ethan Hunt atunci cand  Tom Cruise  va decide sa renunte la franciza. In noul trailer il putem vedea pe eroul din Hurt Locker intr-un remake al celebrei scene facuta de Brian De Palma (regizorul primului film din serie) atunci cand Hunt ramane suspendat in tentativa sa de a patrunde in sediul CIA.


1. Mission:Impossible ( 1996)
Cu: Tom Cruise, Jon Voight, Emmanuelle Béart
Buget: 80 de milioane de dolari
Incasari globale: 457 milioane de dolari

2. Mission:Impossible II  (2000)
Cu: Tom Cruise, Dougray Scott, Thandie Newton
Buget: 125 de milioane de dolari
Incasari globale: 546 milioane de dolari

3. Mission: Impossible III ( 2006)
Cu: Tom Cruise, Michelle Monaghan, Ving Rhames
Buget: 150 de milioane de dolari
Incasari globale: 397 de milioane de dolari


 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies