marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Amber Heard ar putea fi înlocuită de o altă actriță în „Aquaman 2“

Procesul deschis de Johnny Depp, dar și anumite condiții pe care actrița nu le mai îndeplinește i-ar putea anula contractul cu Warner Bros.

Amber Heard ar putea fi înlocuită de o altă actriță în Aquaman 2
Amber Heard traversează o perioadă nu tocmai fastă, fiind în atenția presei mai mult pentru declarațiile sale din timpul procesului deschis de fostul ei soț, Johnny Depp. Un proces care ar fi trebuit să se încheie, dar încă trenează, reținând-o în Fairfax, Washington, în timp ce o așteaptă treburi urgente în Los Angeles.
 
Potrivit unor surse, Amber Heard n-ar mai fi în atenția producătorilor de la Warner Bros., care i-ar căuta o înlocuitoare partenerei lui Jason Momoa pentru sequelul blockbusterului „Aquaman“. Chipurile, actrița s-ar fi îngrășat câteva kilograme bîn timpul pandemiei și nu ar mai corespunde din punct de vedere fizic eroinei pe care trebuie să o întruchipeze.
 
Aceleași surse spun că favorită pentru preluarea rolului ar fi actrița Emilia Clarke, care s-a remarcat în rolul Daenerys Targaryen din seria „Game of Thrones“. Cu toate acestea, nu știm cât de credibile pot fi aceste surse, de vreme ce Emilia Clarke și Jason Momoa au format un cuplu în „Urzeala Tronurilor“, iar fanii dorindu-și să vadă o poveste de dragoste reală, între ei fiind o chimie evidentă.


Emilia Clarke și Jason Momoa.

 
O altă candidate ar putea fi Blake Lively, care se apropie cel mai mult de tiparul căutat de producători.
 
Alții spun că filmările s-ar fi încheiat deja, iar pelicula ar fi intrat în post-producție, însă de rezultatul procesului cu Johnny Depp va depinde păstrarea lui Amber Heard în distribuție. Căci cine și-ar dori o premieră eșuată din pricina unui actor arătat cu degetul de lumea întreagă?


Blake Lively

 
Rămâne de văzut cum se va redresa Amber Heard după tot acest scandal dintre ea și Johnny Depp, care pare să nu se mai termine și care le afectează puternic carierele amândurora.
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies